MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13579

2014-11-18 13:51

#13514: - Re: Re: Re: Re: Když jej píšete do diskuse, je potřeba k tomu připojit také důvod.... 

 Je vidět, ýe vůbec nemáte informace a pak ani nemůžete objektivně posoudit. Vy nevíte, že na podvrat Ukrainy vynaložily právě USA 5 miliard dolarů, , oni sami už to přiznali. Vždy je také dobré se ptát Cui bono, čí je to prospěch, a v tomto případě vám musí jasně vyjít, že toho, kdo obětoval 5 miliard.

posílám vám také link jak oni to dělají. Informace opravdu stojí za to, aby získat vlastní názor, objektivní a nenechat se manipulovat.

 Politika USA- Ekonomičtí nájemní vrazi Globální politiky ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13583 Vzdělání? K čemu je vzdělání? Abychom byli schopni rozpoznat pravděpodobné od nepravděpodobného....

2014-11-18 13:56:12

#13579: -  

 ....ideálně pravdivé od nepravdivého. Považuji za naprostý nesmysl z neonacistických parlamentních listů, že by USA vynakládaly miliardy dolarů aniž by to schválil Senát USA. Je to naprostá absurdita. 

Další věcí proč to celé považuji za absurdní, je v tom, že rozhovory s EU se vedli hned po rozpadu CCCP a není důvod v nich nepokračovat, ale několíkrát je EU přerušila proto, že Ukrajina nesplňovala základní podmínky - úroveň demokracie, aby vůbec mohla s EU na úrovni partnera komunikovat. 


Nepřihlášený uživatel

#13589 Co myslíte podvratem Ukrajiny? Že se velmi podivná figura Janukovič dostal jednou ústavou k moci....

2014-11-18 14:03:37

#13579: -  

 ....tu následně změnil, přesně jak to dělají komunisté a nacisté a před další změnou, kterou dohodl s občany, kteří už dále nemohli snášet jeho zločinnost proti vlastní zemi utekl k okupantovi? Kde tam vidíte zásah USA? Kde tam vidíte zásah EU. Snad, že to  dojednával KGBá Fulle, tak to leda.