MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#13515 Re: Nekulturní fronta !!!!

2014-11-18 12:28

#13500: Jednou budem dál - Nekulturní fronta !!!! 

Pod "úroveň Zemana", co aktuální Jednotky Politické Stupidity (JPS) v této zemi, není možné se dostat. Zatím se hází jen vejci a rajčaty, možná časem, až JPS trošku "ztvrdne", přijdou na řadu i dlažební kostky a končí to většinou změnou strategie při vrhání předmětů, kdy stále větší silou a sofistikovaněji se pak vrhají předměty menší a menší, rchleji a rychleji, přičemž stále přesněji a přesněji.

Pan Zeman se vydal na cestu proti svému národu (a jen hlupák by o tom ještě mohl pochybovat) a proti podstatě toho, co opravdoví demokraté v jádru tohoto národa cítí (sociální, nebo i občanští), a bude to pan Zeman, kdo ponese následky svých dalších kroků, ovšem tentokrát už my všichni s ním. Tohle berme na vědomí, pokud se Putin opravdu v lednu postaví na naši půdu, jakože to nebude tak snadné, jak si pan Zeman myslí.

Zatímco Putina vypráskali opravdoví státníci z G20, naše PJS ho pozve rovnou k nám. To už opravdu není ani co dodávat...

P.S. Doufám, že s Putinem nepřijde žádná jeho armáda, tihle lidé své pozvání kolikrát pochopí i špatně, Biľak a Indra by mohli povídat.

P.P.S. Moc špatná zpráva pro zbytek Evropy a USA, přičemž naše jednotka stupidity tvrdne a tvrdne...

Vstoupencům pana Zemana: Nestačilo Vám to už, co víc je nezbytné v této zemi provézt?

Řeknu Vám to: zbývá už pouze vedle W. Churchilla, vyznamnenat nejvyššími státními řády in memoriam Stalina, Gottwalda, Brežněva a coby třešínku na dortu, řekněme pro začátek, ...Hermana Göringa...

 

Odpovědi

Jednou budem dál

#13526 Re: Re: Nekulturní fronta !!!!

2014-11-18 12:45:38

#13515: Roman Skácel - Re: Nekulturní fronta !!!! 

 ale ano to beru, až na to házení . Dalo se protestovat i bez toho. Červené karty a ohlušující řev byly dostatečné.  Samozřejmě něco jiného je, kdyby jsme se měli dostat do něčího područí, což se zatím neděje. Potom bych klidně volil i násilnější způsob.