MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

kjhjkhkjh

#12672 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký de

2014-11-17 15:46

#12588: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den... 

"Není v této zemi aktuálně kromě panem prezidentem placené, osobní ochranky nikdo, kdo by pana Zemana opravdu v jeho stupidním politickém počínání podporoval a jeho názory chránil jinak než deštníky, aby nakonec nechytal oprávněně ránu rajčetem, nebo vajíčkem."

 

Ja osobne si myslim, ze pro priznivce nebyl zadny duvod nekam chodit. I podle teto petice, ve ktere se nenasbiralo ani upocenych 90 000 podpisu, jste pouze mensina. Sice o to hlucnejsi, ale pouze mensina. Pokud vazne verite, ze milos odstoupi, tak me to neprekvapuje a dle meho nazoru jste velmi hloupy. Jinak to, ze podle vas je opravnene, na nekoho s kym nesouhlasite, hazet rajcata a vejce o vas take dost vypovida.

 

Takze abych to shrnul. Urvana netolerantni mensina se sesla, aby si hodila par rajcat, trosku si zakricela a vzajemne se poplacala po ramenou. Ted zase jdete domu a sledujte, jak si to tu milos klidne doprezidentuje.

Me jste k smichu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#12675 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velk

2014-11-17 15:53:08


Nepřihlášený uživatel

#12678 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký de

2014-11-17 15:55:54


Nepřihlášený uživatel

#12680 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velk

2014-11-17 15:59:01

#12672: kjhjkhkjh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký de 

 Máte pravdu, uřvanáná, netolerantní menšina zemanových příznivců se sešla aby si zaházela a provokovala.

Roman Skácel
Hodonín

#12685 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velk

2014-11-17 16:02:10

#12672: kjhjkhkjh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký de 

Taky si něco o vstoupencích a příznivcích pana prezidenta myslím, když ani nevidí, ani neslyší, jen se upokojují někteří z nich tím, že je zatím fakt málo těch, co slyší a vidí dobře.

Nevěřím, že by se pan Zeman se svou hroší politickou kůží byť jen omluvil za vulgarismy, které nažvanil do veřejnoprávního rádia v přímém přenosu.

Pak ovšem věřím tomu, že je to bezcharakterní nízce sprostý člověk, který sice bude prezidentem naší země i nadále, protože je neodvolatelný, ovšem se stále menší autoritou a stále většími projevy odporu a protestů těch z nás, za které už na veřejnosti nemluví a které tedy jako hlava státu nezastupuje...

Hold ho buď budete bránit, Vy jeho vstoupenci, argumenty, nebo budete sledovat, jak za to, že naši zemi svými činy dehonestuje, bude na potkání dehonestován on osobně.

Vždyť je to naprosto přehledné...


Nepřihlášený uživatel

#12705 Re: Re: Re:

2014-11-17 16:32:37

#12672: kjhjkhkjh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký de 

 Já bych se moc nesmál a raději obrátil pozornost do minulosti. U všeho podstatného a převratného vždy zpočátku stála "urvaná a netolerantní" menšina.


Nepřihlášený uživatel

#12763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velk

2014-11-17 17:30:29

#12672: kjhjkhkjh - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký de 

 Napsal jste to stručně, výstižně a správně. Přes uzpocenou snahu několika zdejších verbálních prostitutů, kteří za jidášský vídeňský šilink potí krev za toho přestárlého opelichaného habsburka Kcharla, je výsledek jejich snahy mizivý, přestože oni se vzájemně ujišťují o opaku.

Ta samá sebranka morálních deviantů, která z velína ČT řídila volební kampaň "českého vlastence" habsburka, (vždyť si na toho váguse Rychlého s čírem na opelichané makovici pamatujete), přes "votzebuch" lovili mládež, která šla prvně volit) a co jim to bylo platné???

Tak to zkoušejí znovu a zase to budou zkoušet.

Bohužel, demokracie jim to umožnuje. A je to tak v pořádku.

Kdyby ale opruzoval na pražském Hradě zmíněný Habsburk, ti by nám pak ukázali tu jejich demokracii.

Impresário v této žvanírně, nějaký skácel už to naznačil v jednom svém kecu.

Podle něj demokracie není pro každého. Vím. že to není z jeho makovice,ale jeho loutkovodiči ho s tím krmí.

Vulgární řvouni si myslí, že se slušní lidé nechají zahnat do kouta. Na to ale, jako vždy, dojedou.