MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Eulálie

#11343

2014-11-14 11:19

Doporučuji článek MUDr.Hnízdila:Parlamentní listy ze 7/13: Zemana volili lidé,kterým imponuje arogance,populismus,alkoholismus a manipulace,těch je u nás poměrně dost. Zeman je takový táta slabochů,lenochů a alkoholiků.

Čeští občané přijali roli ovládaných,při volbách vždy jen vymění dozorce-trýznitele (myšleno Klaus), říká se tomu stockolmský syndrom.

Řešení není ve volbách,jediným řešením je změna hodnot a chování každého jednotlivce.Působení na nejbližší okolí.Lidé si neuvědomují vážnost situace.

Jediná možnost je :REFORMA ZDOLA!!!!

Komu není tato situace lhostejná, přijďte svůj názor vyjádřit 17.listopadu!!!!

 

Odpovědi

Ivan (český)

#11363 Re: Reforma zdola

2014-11-14 11:45:03

#11343: Eulálie -  

 Výstižně napsáno. Naprosto souhlasím.

17. listopadu určitě půjdu ven protestovat proti počínání M. Zemana a jeho krajně podivné kamarily spolupracovníků.

Řada nesmyslně vulgárních a pokleslých komentářů proti Zemanovi ("komoušům", "rudé chátře") v této petici je dle mého přesvědčení umělým dílem inkognito působící zájmové skupiny, která má enormní zájem na pokračování dosavadní destruktivní mise pana Zemana na Hradě; zjednodušeně bych je označil jako řekněme "krypto-estébáky" (ať už by se mělo jednat o skutečnou minulost členů této konspirační skupiny a nebo "jen" o jejich osobní vlastnosti a přístupy).

Autentickým autorům zbytečně vulgárních komentářů proti Zemanovi a "jeho táboru" (a nepochybuji o tom, že jich je také dost) bych chtěl říci: v námitkách vůči současnému presidentovi se asi ve velké míře shodneme, vaše forma a nezvládání emocí ale napomáhá spíše vašim (mým) odpůrcům.

Já chci protestovat proti počínání M. Zemana velmi rozhodně, nechci ale klesnout na jeho úroveň a metody. Mám svoji hlavu a své vychování.