MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#11336

2014-11-14 10:53

Prezident Zeman v žádném případě nenaplňuje první a základní předpoklad vycházející z prezidentské funkce. Národ nesjednocuje, ale rozeštvává. To je samo o sobě neodpustitelné, o to víc, že tak činní v naprosté většině případů zcela zbytečně a skutečným důvodem bývají jen jeho mocenské zájmy a to, aby se zalíbil svým příznivcům. Aby se zalíbil svým příznivcům, neváhá používat zbraně, kterými se dopouští velkých lumpáren na národu, kterému je prezidentem. Prezident, který se mstí, který při každé příležitosti neustále otevřeně uráží své kritiky, provokuje a který je ztělesněním pokrytectví, populismu a demagogie, si prezidentské křeslo nezaslouží. A to nechávám stranou lhaní a podpásové chování jeho a lidí s ním spojených při vrcholení prezidentské kampaně. Uspěl v ní bohužel hlavně díky tomu, že velká část obyvatel nechtěla kandidáta, který byl spojován s neoblíbenou tehdejší vládou. Důkazem jest totální propadák SPOZ v následných volbách, kde byla kampaň této strany řízena stejnými lidmi a byla využita stejná populistická a primitivní rétorika. Po prezidenstkých volbách se totiž mylně domnívali, že národ je ještě hloupější, než původně předpokládali a což se naštěstí nepotvrdilo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11342 Naprostý souhlas!

2014-11-14 11:07:33

#11336: -  

 Chce (a jeho poskoci v této diskusi také) "úctu". Při tom se chová jako opravdový hňup, který si žádnou úctu nezaslouží. Poslední (?) příklad: jel vlakem, tzv. "za občany", aby se jim "přiblížil". Bohorovně, drze a arogantně, jako hovado, si ve vlaku zapálil žváro .... je třeba ještě něco dodávat pro blbečky, kteří ho tu hájí? "Prezident", který je tak blbý, že mu stojí za to porušovat zákon i v takovýchto prkotinách. Aby hňup ukázal, že je něco víc ..... prý "prezident spodních deseti milionů".....


Nepřihlášený uživatel

#11374 Re:

2014-11-14 11:52:47

#11336: -  

 Ve všem s vámi souhlasím, hňup, který seděl 10 let na Vysočině a čekal, až přijde jeho chvíle, aby se pomstit všem, kteří ho před těmi 10 lety nezvolili. Pak vnikla katastrofa v podobě přímé volby prezidenta, což už teď všichni víme. Valná většina voličů se o politiku vůbec nezajímá a jde volit toho, koho zná z televize. Pak se nedivme, že to takhle dopadlo.