MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#10789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 16:24

#10783: kulisák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

A který člověk na této diskuzi může s jistotou vyloučit, že nediskutuje tu a tam s kriminálníkem? Když příspěvky některých lidí svědčí nejen o tom, že ani netuší, proč prezidenta podpořit, nebo mu něco vytknout, ale rovnou o jejich pochychybné duševní úrovni, tím nechci říci, že nejnebezpečnější kriminálníci jsou ti slaboduší, spíš bude pravdou opak.

Ba ne, je třeba psát příspěvky tak, aby jejich obsah byl uvěřitelný díky logice, nikoli jen něco tvrdit. Tohle bude podstata toho, co Vás na mě nejvíce znepokojuje, ale pokud se mnou zkusíte diskutovat normálně, a já vím, že na to máte, zjistíte, že Vám diskuze i něco dá.

P.S. Zkuste aspoň jeden příspěvek, s jehož myšlenkovou podstatou bych byl schopen souhlasit alespoň do určité míry a aby byl k tématu, není to snadné, já vím, ale někde začít musíte.

Odpovědi

kulisák

#10832 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:29:33

#10789: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

 Všichni ti Vaši spojenci, kteří zde píšou jak je třeba panu presidentovi uříznout hlavu, zabít jej, vykuchat, jsou podle mně kriminální živly, které na pokyn vašich loutkovodiču jsou schopni kdejaké lotroviny.

A vy osobně se zde snažíte vystupovat jako samozvaný cardinál Richelieu. Z pozadí dirigovat vaše "úderné jednotky".

V žádném Vašem příspěvku jsme nenašel jediné slovo, které by odsuzovalo špinění a vulgární osočování pana presidenta, či výzvy k jeho fyzycké likvidaci- ani jedno pane humanisto s ručením omezeným a z leknutí.

I fašisté v Německu, neblahé paměti měli svoje SA úderné jednotky, které nejprve dělaly dusno židům, antifašistům a postupně se k jejich fyzycké likvidaci vypracovali.