MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Antonín Čupřík

#10539 Export

2014-11-12 09:56

Myslím že pokud máme doma něco dobrého, měli bychom se snažit to exportovat do zahraničí. Myslím že v Číně nebo Rusku by určitě zájem měli.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10541 To se přímo nabízí, voliči Zemana si myslí, že nad oplzlého komunistu Miloše Zemana není.....

2014-11-12 09:59:29

#10539: Antonín Čupřík - Export 

 ....já jsem jednoznačně pro jej vyexportovat do Ruska k soudruhovi Putinovi. Rusky umí, sedět v tamním parlamentu dokáže. Janukovič byl taky tak skvělý, že se do Ruska vyexportoval, dokonce sám. Bylo by ideální, kdyby to udělal i Miloš Ubu a mohl by sebou vzít celou tu bandu komunistů, stbáků a KGBáků co jich na Hradě nyní je. 

Roman Skácel
Hodonín

#10553 Re: Export

2014-11-12 10:30:02

#10539: Antonín Čupřík - Export 

Pokud budou mít v Rusku a Číně zájem o naše zboží jen proto, že je budeme jinak politicky podporovat, tak to mi jako slušný handl nepřipadá, protože to aktuálně znamená podporvat Rusko ve věci anexe Krymu a podpory války na Východě Ukrajiny a Čínu za anexi Tibetu a obě tyto autoritativní dikatury v jejich vzathu k lidským právům.

O problematice lidských práv by pan Zeman s námi v ČR tak ještě "mluvil", jak nám sdělil z tribuny v Opavě, ovšem své soudruhy v Rusku a Číně pro jistotu podporuje svými výroky, kudy chodí už nějaký ten pátek.

Pokud naše politika půjde tímto směrem, měl by pan Zeman nejdříve navrhnout naše "vyexportování" z EU a NATO, jinak naši noví "ideoví kamarádi z Východu" možná nakonec ani naše "něco dobré" chtít nebudou.