MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Eulálie

#10366

2014-11-11 21:20

Tak podpisů už je přes 80 tis.!!!!

Komentářů také dost, v různé kvalitě-vypovídají o vzdělanosti pisatelů, je to opravdu k pláči, česká republika má se vzděláním občanů co dohánět, bohužel. Naše školství je v rozkladu,zastaralé a zkostnatělé,nemá našim dětem co nabídnout. Dle nadnárodních společností a jejich mafií není vzdělanost potřebná,

potřebný je pouze konzum, hloupý spotřebitel nepřemýšlí,hloupý spotřebitel se dívá na reklamy v televizi  a nakupuje nepotřebné krámy.

Lidé, vykašlete se na stupidní programy v televizi, nenavštěvujte o víkendech supermarkety a vzdělávejte se, vzdělávejte svoje děti, veďte je k tomu, aby četly knihy, aby se zajímaly o dění kolem sebe, jen tak můžete všichni změnit jejich budoucnost - vzděláním!!!!

Generace našich dětí, bez komunistů a estébáků ( kteří konečně vymřou) budou

tvořit dějiny české republiky, připravme jim proto dobré podmínky,nebuďme lhostejní k rozkrádání majetku,který zde ještě zbyl.

Zabraňme developerům ničit zemědělskou půdu, ničit ráz české krajiny stavěním dalších a dalších hnusných "městeček" na polích,dalších logistických center, dalších zacementovaných ploch. Půda vznikala miliony a miliony let, jinou mít nebudeme!!!

Sprostota Miloše Zemana je proti tomu všemu jenom sranda. Jeden opilec budoucnost této republiky neohrozí, ale všichni zlojedi okolo ano.

Pojďte se sejít 17.listopadu a vyjádřit své názory 25 let po sametové revoluci!!

 

 

 

Odpovědi

vesmířan

#10388 Re:

2014-11-11 21:49:32

#10366: Eulálie -  

 Česká republika se píše s velkým č, Eulálie. Běž se vzdělávat, máš co dohánět.

Vše je příroda a vesmír, i ty supermarkety. Všechny věci na Zemi pocházejí z přírody, jsou pouze přetvořeny. Problém není beton český, problém je počet lidí na planetě Zemi Eulálie. Země se bude však samoregulovat, pokud to lidé nepochopí, Eulálie.

Vše je předurčeno a zároveň není. Jak se s takovým ambivaletním vědomím, které pouze naznačuje celkovou mnohovrstevnost, protichůdnost dějů, stavů a emocíí vyrovnáš Eulálie ? Je to stejné, jako s tím malým č, rozumíš tomu Eulálie ? .....musí být i ti lidé  co chodí do těch supermarketů, aby jsi ty mohla existovat ve své podobě a se svými myšlenkami, Eulálie. Jsou to vlastně smutní hrdinové všedního dne.


Nepřihlášený uživatel

#10434 Re:

2014-11-12 00:46:44

#10366: Eulálie -  

 Ano, lhostejnost lidí, dovedou řvát pouze tehdy, když je ohrožen jejich žvanec na talíři.

Budeme lhostejní k tomu, co nám předvádí Hrad?

K směřování naší zahraniční politiky?

K vítězství obchodních vztahů nad svobodou člověka?

K ponižování lidské důstojnosti?

K samolibosti a pýše prezidenta a jeho věrných?

jak dlouho ještě?

Kdy zase prozříme jako jeden národ, který je zásluhou prezidenta takhle rozeštvaný?

 

Diskutujme, ale slušně, argumentujme, ale věcně.

Lidi probůh, probuďte se, ať můžeme být zase hrdí na sebe jako lidi a nepřijímejme slovník chléva, který nám byl vmeten.