MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10313

2014-11-11 19:30

Dobrý den.
Jsem dlouhodobě přesvědčen, že Miloš Zeman a Václav Klaus jsou spojenci. Jen si rozdělili českou společnost podle politické polarity. Oba pak pracují na tomtéž. Tj. pracující mimo jiné i pro zájmy jiných států mimo EU v neprospěch České republiky. Oba měli stejný zájem na tom vytvořit v Čechách elitní oligarchii, která by skutečně vládla všemu a všem. Což se jim částečně i podařilo. Bohužel český občan si nechal těmito pány vsugerovat, že jeho jedinou občanskou povinností je odvolit a dál bude trvale bezmocný. Oba výše zmínění pánové v podstatě nenávidí svéprávného a důjstojného občana.
Děkuji za možnost vyjádřit se.
Václav Zeman (uměleckým jménem Miloš Klaus :-) )

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10316 Jsem dlouhodobě přesvědčen, že Miloš Zeman a Václav Klaus jsou spojenci. Jen si ro

2014-11-11 19:36:22

#10313: -  

 Také nepochybuji o tom, že proletáři Klaus a Zeman jsou zločinci pracující pro Rusko přímo proti této zemi a chtějí a vždy chtěli zde nastolit "demokracii" ruského typu, tedy nikoliv demokracii ale společnost okrádanou oligarchy toho nejodpornějšího ražení, tedy vytvořenou z StBáků a KGBáků - viz. schůzky absolventů NGIMO. ODS jsem vždy považoval za post bolševickou zlodějskou bandu a socany za jakési béčko této bandy, tedy přímo komunisty, kteří ze sebe pak udělali socany. Oposmluvní kupčení je důkazem, že se jedná o jednu a tutéž zlodějskou bandu. 


Nepřihlášený uživatel

#10319 Miloš Zeman a Václav Klaus jsou spojenci. - krátce

2014-11-11 19:40:28

#10313: -  

 Miloš Zeman a Václav Klaus jsou proletáři v ton nejhorším a nejodpornějším slova smyslu, jsou zavistiví a mstiví na těchto dvou vlastnostech stojí celá bolševická ideologie, jsou to tedy bolševici toho nejodpornějšího ražení a jako takoví se také ničím neliší od nacistů.