MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10310 Pane,kdyby porušil zákon,nebyl by prezidentem... - volič Zemana je hloupý....

2014-11-11 19:24

#10298: XY - Re: Re: Re: "KDO NEJDE S NÁMÍ,JDE PRO NÁM " - volič Zemana je hloupý... 

 To je otázka, jestli bych měl jako soudce odvahu rozhodnout, že Miloš Zeman porušoval před volbami zákon tak, že je možné kvůli tomu zrušit volby. Já jsme přesvědčen, že Miloš Zeman zákon o přímé volbě masivně porušoval - nikdy nevysvětlil odkud vzal peníze na kampaň!. Co je ale horší, jeho následné neústavní kroky - slib prezidenta jej zavazuje konat jen ve prospěch všech občanů a ne "dávat jako dárek" vládu složenou z komunistů - viz Rusnokova vláda z něj vlastně dělá velezrádce, neboť není schopen dodržovat ústavu v její šíři a mnohdy dokonce ani v jednotlivostech. Jeho setrvávání tedy v ústavní pozici (odmítám o něm hovořit jako o prezidentovi) je samo o sobě porušováním ústavy, neboť ústavy vyžaduje, aby ústanví činitelé byly demokraty a to už v preambuly a vše kolem pozice prezidenta předpokládá, že ten demokratem je. Zemana považuji dokonce za velezrádce, obdobně jako si to myslím o Klausovi. 

Četl jsem nález Ústavního soudu a to jak ke Klaus-Zemanově makroamnestii tak i velezradě a musím se přiznat, že soud byl bohužel hodně měkký a v podstatě se sám z role soudu v této věci vymanil již rozhodnutí o Klaus-Zemanově makroamnestii, tedy že o ní nesmí rozhodovat a to přesto, že se vymínil, že v budoucnu se tak stát může. 

Miloš Zemana považuji za zločince a jsem přesvědčen o tom, že je schopen si objednávat politické vraždy, ale že si je již také objednal. Viz. např. vražda Mrázka. 

Odpovědi

XY

#10320 Re: Pane,kdyby porušil zákon,nebyl by prezidentem... - volič Zemana je hloupý....

2014-11-11 19:41:07

#10310: - Pane,kdyby porušil zákon,nebyl by prezidentem... - volič Zemana je hloupý.... 

 Pane,myslela jsem si ,že  píšu inteligentnímu člověku,ale Vy jste bohužel rozumu mdlého....víte vlastně ,kdo byl Kmotr Mrázek.....nechápu,kde se ve Vás bere tolik nenávisti...copak Vám Vašek s Milošem asi udělali ...:o)))))