MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel

#9335 Re:

2014-11-10 11:16

#9253: ludmila -  

Pokud nás, kteří považujeme vulgarismy nejvyššího ústavního činitele ve veřejnoprávním rozhlase za významně porušující základní pravidla slušnosti, hodnotíte jako "spodinu národa", co si myslíte, že si zaslouží za své výroky, a nejen ty vulgární, samotný prezident?

No každopádně zní Váš přízpěvek osvíceně, ještě, že aspoň někoho pan Zeman tu a tam osvítí. Měl by světlo ale trochu ztlunit, vypadáte na pořádnou horečku...

Slušní lidé, k nimž se řadíte, z mého pohledu "spodiny národa" aktuálně vypadají směšně a trapně...

P.S. Punk rocková skupina Pussy Riot byla navržena Evropským parlamentem v r. 2012 na Sacharovovu cenu, letos obdržela prestižní cenu V. Havla za nápaditý disent, zná je celý svět a rozumí jim. Když byly zatčeny členky kapely, demonstrovali lidé v Austrálii, USA i mnoha hlavních městech Evropy, ale třeba i v Kyjevě. To proto, že mají snahu měnit věci v Rusku stejnou formou, jako u nás kdysi Plastic People of the Universe.

P.P.S. No a náš pan prezident podporuje Putina, jehož jméno texty písní Pussy Riot na rozdíl od výrazů, které tam vkládá pan Zeman, skutečně obsahuje. Podpora Putinovi touto cestou je podle mě snad ještě trapnější, než to, že o obsahu textů této kaply veřejně a vulgárně lhal.

Slušná dámo, odpovězte mi, kdo zná ve světě v jakékoli skutečně pozitivní souvislosti pana Zemana?

Kdo by při jeho uvěznění za zjevnou politickou stupiditu šel do ulic demonstrovat?

 

 

Odpovědi

vladyka

#9560 Re: Re:

2014-11-10 16:32:08

#9335: Roman Skácel - Re:  

 Za to, jak si ta panna orleanská z pussy riot v té líté řeži proti putinovi nacpala do kundy toho krocana je cena Vaška vešktny málo. Počkáme, až bude kcharl na hradě a  od něj dostane řad bíleho lva.


Nepřihlášený uživatel

#18357 Re: Re:

2014-11-26 17:42:48

#9335: Roman Skácel - Re:  

 Protivládní skupina hackerů CyberBerkut zveřejnila ukrajinské a americké dokumenty, na nichž jsou údajně detailní kyjevské požadavky na pomoc americké armády, a které Washington odsouhlasil.