MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Sator

#9101 Re: Miloš Zeman je odporná zrůda, neboť dehonestovat a dokonce schvalovat uvěznění mladých děvčat ..

2014-11-09 22:55

#9095: - Miloš Zeman je odporná zrůda, neboť dehonestovat a dokonce schvalovat uvěznění mladých děvčat ..... 

 A víš, že Krym byl celá léta Ruský a k Ukrajině ho administrativně přišlenil až Chruščov? Že je na něm 80 % Rusů a většina se v referendu vyslovila pro odtržení od Ukrajiny, jelikož nesouhlasí s majdanským pučem a nově nastolenou vládou a zrušením ruštiny jako druhýho úředního jazyka? Tomu se říká referendum a to vy pseudodemokrati tak podporujete. Stejně jako Kosovo, které ale narozdíl od Krymu samostatné nebylo a patřilo právem Srbsku, ale obejít mezinárodní právo nečiní západním štváčům žádný problémy.

Odpovědi

Venda Klaus

#9107 Re: Re: Miloš Zeman je odporná zrůda, neboť dehonestovat a dokonce schvalovat uvěznění mladých děvča

2014-11-09 23:34:16

Roman Skácel

#9115 Re: Re: Miloš Zeman je odporná zrůda, neboť dehonestovat a dokonce schvalovat uvěznění mladých děvča

2014-11-10 00:49:09

#9101: Sator - Re: Miloš Zeman je odporná zrůda, neboť dehonestovat a dokonce schvalovat uvěznění mladých děvčat .. 

Nesmysl vedle nesmyslu.

Ukrajina je ústavní stát, její celistvost nemůže rozdělit její jednotlivá část, referendum by muselo být na celé Ukrajině, nebo by ho musela pro konkrétní oblast vyhlásit vláda Ukrajiny.

Ani nemluvě o přítomnosti ruských vojsk v době referenda na území Ukrajiny, coby svrchovaného státu. Byli to Rusové, kdo tam dohlížel na referendum o odtržení Krymu od Ukrajiny, tohle je prostě fakt a kdo by se při té představě neusmál...?

Jaké pasy měli ti ruskojazyční na životech ohrožení obyvatelé Krymu, kteří referendum vyvolali? Podle mě ukrajinské, takže to byla ze všeho nejvíc vlastizrada z jejich strany.

Proč si je Putin nevzal do Ruska, když byli ohrožováni zlými Ukrajinci? Je to snadné, nešlo o ty lidi, šlo o území, na kterém žijí...

Závěr: Krymské odtržení od Ukrajiny bylo dokonalou a ukázkovou vojenskou okupací s následnou anexí, ustanovením loutkové vlády, prostě se vším všudy ála Lenin a později Stalin po bolševické revoluci.

P.S. Už nyní musí být Rusům jasné, že i bez sankcí EU a USA nemají šanci to tam ufinancovat a nám musí být jasné, že potřebují Rusové ještě anektovat území, která by je přes pevninu s Krymem spojovala, zásobování po moři není nejlevnější, ani nejefektivnější, železnice a silnice jsou lepší, vždyť tam žijí tři miliony lidí.

P.P.S. Anexe Krymu je porušením mezinárodního práva a trojstranné dohody, sepsané při denuklearizaci Ukrajiny. 


Nepřihlášený uživatel

#9257 Re: Re: Miloš Zeman je odporná zrůda, neboť dehonestovat a dokonce schvalovat uvěznění mladých děvča

2014-11-10 09:35:23

#9101: Sator - Re: Miloš Zeman je odporná zrůda, neboť dehonestovat a dokonce schvalovat uvěznění mladých děvčat .. 

 Zalez na Ruskou ambasádu, rusácké hovado!

Jinak se takovému blbci říci nedá. Jen tak na okraj (diskutovat s blbcem nelze): kdo asi potlačoval ukrajinštinu a ukrajinskou národnost od roku 1922 až do krachu rusáckého SSSR? Nebyli to náhodou svinští Rusáci?