MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Sator

#9071 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 21:53

#9064: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zřejmě si neslyšel o nepokojích zmítajících potápějící se eurobárku. Jak bys taky mohl eurohujere. Ať stále častější střety s imigranty, protesty proti měnové a rozpočtové politice, nesmyslným nařízením, proti fašizujícím praktikám Bruselu, proti homosexuálním svazkům a jiným příznakům mnorálního úpadku Evropy. Tlaky jednotlivých států na vystoupení jsou den ode dne silnější. Možná to ukrajinská krize na chvíli oddálila, ale rozpadu se nevyhneme. Přitom je k EU volba, Evropský společenství volnýho obchodu. Zachovává všechny pozitiva včetně bezcelní unie, ale vyvazuje nás z područí bruselskýho satana.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9076 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 21:58:49

#9071: Sator - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tady soudruh EU bijec an ini netuší, jaké instituce má Brusel, jak vznikají, kdo v nich zasedá, ale EU je ta nejhoeší na světě, je ale jediná, která má přímo volený parlament, má systém mezinárodních smluv a EK úkoluje Evropská rada v které zasedají premiéři a případně prezidenti národních vláda a úkolují dále Rady ministrů složené z národních ministrů jednotlivých vláda. Proto tu také bolševikovi Klausobi blbečkové skákali na špek, že je EU nedemokratické, protože o ní nic nevědí. 

Svarun

#9827 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-10 22:19:49

#9071: Sator - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 I já vidím tenhle směr do budoucna jako jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si mnoho lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchto výhod. Ale například Island, Norsko, Lichtejnštejnsko a Švýcarsko tyto smlouvy využívají, ale členy EU nejsou.

Díky členství v EU naši občané ročně přichází o 200 miliard, je sice hezké, že nám nějaký drobný pošlou na projekty, které si rozkradou velkopodnikatelé, ale co si budeme nalhávat, všechno platí pracující Čech! Dle mého názoru je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA (ESVO).