MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

I. V.

#8930 Podporuji a souhlasím s prezidentem Zemanem

2014-11-09 19:01

Ti, kdo jdou proti Zemanovi, at´ si uvědomí, že souhlasí s tím, aby se ČR stala přívěškem USA.  Hanba všem tzv. inteligentům a "umělcům." Nestačí vám co se děje v arabských státech a na Ukrajině ? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8933 Re: Podporuji a souhlasím s prezidentem Zemanem

2014-11-09 19:04:39

#8930: I. V. - Podporuji a souhlasím s prezidentem Zemanem 

 Zeman ejen jedná jako Putin, ale co je daleko horší, době jeho zločinné volební kampaně prohlásil "že poválečné uspořádání Evropy musí být zachováno" - což pro ČR zmamená jediné, být pod vlivem Ruska, které je bezpochyby nejen z důvodu okupace Krymu a rozpoutáváním války na Ukrajině státem ovládaným ločincem, který je bohužel naprosto stejným zločincem jako Zeman. 

kočkomilka

#8979 Re: Podporuji a souhlasím s prezidentem Zemanem

2014-11-09 20:00:41

#8930: I. V. - Podporuji a souhlasím s prezidentem Zemanem 

 My nejsme tzv.inteligenti a "umělci".My jsme INTELIGENTI! A Hanba má být těm,kteří volili Zemana.Vy nevidíte,jak se chová?Jak mluví?Jak uráží a ponižuje?On totiž ne každý s vysokoškolským vzdělaním musí být zákonitě inteligentní.Je to arogantní hulvát.Je mi z něj smutno.Stydím se,že je hlavou země,ve které žiji.Nosím už druhým rokem placku s nápisem,že on není můj prezident,podepsala jsem petici a stýkám se jen se stejně smýšlejícími lidmi - alespoň to málo jsem udělala a jsem na to hrdá! Markéta Sedláková