MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jirka

#8781 Je tato petice oficiální a bude mít smysl...

2014-11-09 16:04

#8778: EG - Takže nevím, zda tato petice bude mít vlastně efekt

 Dobrý den, paní nebo slečno EG. S tou peticí ... ono to je celkem jedno. Ani kdyby to byla plnohodnotná petice, tak není pro nikoho závazná. Ani kdyby ji podepsalo 5 mil. lidí včetně těch atributů, o nichž píšete, nemusí na jejím základě prezident abdikovat. Smysl petice je podobný, jako smysl demonstrace - ukázat, že je tu mnoho lidí, kteří s prezidentovým konáním hrubě nesouhlasí. A myslím, že toto má smysl.

Odpovědi

Kcharl von Trautnberg

#8786 Re: Je tato petice oficiální a bude mít smysl...

2014-11-09 16:12:50

#8781: Jirka - Je tato petice oficiální a bude mít smysl... 

 Aaaale že  je jich tady je, těch 70 tis. lidí je ale masa... aaaale jakmile se toho chytne Hnova.cz, tak z toho udělá drama s dojemnou hudbou a depresivním komentářem, jak "několik set tisíc lidí...". Je to žumpa! Když demonstrovalo přes sto tisíc lidí před rokem, dvěma? - v Cajzlu, udělali z toho na Hnova.cz, ČT1 atp. jen "několik tisíc lidí"... Je vidět, že lidem to zase až tak nevadí, jak o tom pořád melou v mainstreamu...

Těch 70 tis. lidí by odpovídalo poměrově k 50 tis. studentíkům a 20 tis. hospodským a kavarénským poflakovačům z Cajzlu.

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8789 Re: Je tato petice oficiální a bude mít smysl...

2014-11-09 16:15:50

#8781: Jirka - Je tato petice oficiální a bude mít smysl... 

 Ne. V petici je jasně napsáno, že jde o výzvu k abdikaci. A nepiště poněkolikáté, že jde o symbolickou výzvu a že nikdo nepředpokládá, že Zeman odstoupí, to totiž nemá s textem a výzvou petice nic společného. Petenti se podepisují pod výzvu k odstoupení, nikoliv k symbilické výzvě k odstoupení.

Zeptám se vás přímo: Jste troll?