MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Riko

#8406 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-08 19:38

#8401: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tvoje chápavost je limitována tím, jak moc podléháš mainstreamu, tudíž jsem nepředpokládal, že bys pochopil myšlenku toho, co jsem psal. Jen mě nejde do hlavy, proč tady všichni paka hysterčí nad pár sprostými slovy, navíéc účelově vytaženými z kontextu, přitom v televizi lze běžně sledovat mnohem horší obsah, ať jde o pitomý reality show, co můžou sledovat fakt jen dementi nebo akční filmy plný krve a spoře oděný děvky se vystavují na každým druhým bilboardu. A porno nemusíš vysílat v televizi, dnešní mladí jsou stejně častěji na počítači/na netu v mobilu a tam dennodeně přichází do styku s takovýma záplavama porna, že se z toho člověku dělá špatně, tak nechápu vaše plané moralizace. Vlastně to ale nelze přičíst na vrub Zemanovi, na tom nelze nahnat politický body, takže za to se petice sepisovat nebudou, za to se svolávat demonstrace nebudou, to je úplně v pořádku. Žasnu naší omezenou logikou. Myslete proboha, nenechte za sebe myslet druhý.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-08 19:45:59

#8406: Riko - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

ti nevědomí to ovšem nejsou sto pochopit, ale mají o sobě vysoké mínění, a ani v desátem životě nepochopí, že jsou jen nástrojem hysterické kampaně proti presidentovi, který nevyhovuje těm proamerickým trotlům!

Roman Skácel

#8418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-08 19:53:59

#8406: Riko - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nechejme toho, my dva si asi nerozumíme hlavně v tom, proč zde lidé vlastně diskutují (Petice) a Ty prostě nepobereš, že už opravdu stačilo a pan Zeman se buď srovná, nebo ho dříve nebo později přestaneme brát na vědomí zcela, a myslím tím drtivou většinu naší společnosti.

Mnozí už to dávno udělali, jak vidíš, nemálo lidí zde ještě pořád diskutuje.

Ty jeho sprosťárny nijak neobhájíš ani neomluvíš, dokonce už začínáš být trapný.

Zhovadilostem pana Zemana bude muset být konec a to už je celé.

Měj hezký zbytek víkendu.