MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8349 Re: prosím, vysvětlit, Ondřeji

2014-11-08 18:10

#8126: Jirka - prosím, vysvětlit, Ondřeji 

 to je ono, ani nevím o čem je řeč, ale mám o sobě vysoké mínění. Pokusím se vám vlit trochu osvěty.

pokud jsme ovlivnění pouze našími prodanými medii, a nehledáme jiné skutečnosti  nejsme schopní objektivního úsudku.

 

 

Zřejmě nevíte, že na podvrat na ukraině usa vydaly 5 miliard dodarů? oni to totíž tak dělají i v jiných zemích mají na to přímo literaturu jak podvracet státy zevnitř atd...

 a zřejmě také nevíte, jako většina národa, že usa zbombardovaly 40 zemí od 2 svět. války a kolik rusko? , kolik  mají základen u hranic ruska a číny, a kolik má rusko u hranic usa, Kdo tedy koho zde provokuje. Je třeba pohlížet na skutečnosti objektívně, ovšem k tomu je také třeba mít informace a tady je účelová snaha, abychom je neměli.

 

Co je svět světem, vždy zde byla snaha o udržení rovnováhy, aby přílíš silný neohrožoval, nyní ovšem USA usiluje o hegeminíí nad světem a ti naší zaprodanci v tom pomáhají a to je velká hrozba pro nás, když se semele válka o což Usa usiluje, aby se ekonomicky zachránily tak je tady po nás a amerika za oceánem bude v suchu a dosáhne svého, to oni potřebují. A pouze  díky Putinově rozvaze se jím to dosud nepodařilo.

A toho si je náš president vědom a také, že ty nesmyslné sankce poškodí nejvíce nás, navazuje ekonomické vztahy do budoucna. a uměle rozeštvaní lidé zaměstnaní  nepodstatnými věcmi si to vůbec neuvědomí a to oni totíž potřebují.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8352 Re: Re: prosím, vysvětlit, Ondřeji

2014-11-08 18:13:43

#8349: - Re: prosím, vysvětlit, Ondřeji 

 Tapetovat umíte, ještě se naučte psát.