MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8337 Re: Re: Re: Re: Podepsali jste si válku..

2014-11-08 17:54

#8152: Roman Skácel - Re: Re: Re: Podepsali jste si válku.. 

 a jaký jednotný názor na rusko máme mít? ten co šíří proamerická klika? když nemám informace tak alespon mlčím at nemám spoluvinu na neštětí do něhož nás vedou ti zrádci národa. A mimochodem s ruskem se vyhrát nedá, ale když neznáš dějiny tak ani nepochopš o čem mluvím.

Odpovědi

Roman Skácel

#8408 Re: Re: Re: Re: Re: Podepsali jste si válku..

2014-11-08 19:41:44

#8337: - Re: Re: Re: Re: Podepsali jste si válku.. 

Takže neznám dějiny? No když to tvrdíte. :-)

Zkuste to logikou.

Bylo by možné čistě teoreticky, aby se vlády Evropy a USA vůbec dohodly, že zahájí lživou kampaň proti Rusku a obviní ho z okupace Krymu a podpory války na východní Ukrajině? Fakt pochybuji...

Myslíte, že by pak pravda o tom, že je to kampaň EU a NATO nebyla odhalena nezávislými zdoji? Myslím tím nezávislými, tedy jinými, než ruskými...

Nemyslíte, že pokud na jedné straně jsou desítky zemí (prakticky celý civilizovaný svět) a na té druhé jen jedna jediná, kterou vede protřelý plukovník KGB, tak je jednodušší přijmout fakt, že ti vojáci, co bojují na straně separatistů nejsou Američané a zbraně nejsou americké?

Pak už jen stačí položit si otázku, kdo má z destabilizace Ukrajiny prospěch? Proč k destabilizaci došlo zrovínka v době, kdy po útěku bývalého proruského prezidenta deklarovali ukrajinští představitelé zájem o členství v E-A strukturách a zahájili přístupová jednání s EU?

A faktem je, že se na východě Ukrajiny prokazatelně bojuje, to nepopírá níkdo, protože to nejde. A že Krym už je obsazen Rusy, nebo snad opravdu Američany?

Argumenty bych mohl snášet dále a dále, ale je to spíš o tom chtít vidět...