MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

ludmila0volny.cz

#8325 Re: Re:

2014-11-08 17:31

takže, poté, co prezentoval své názory k Ukrajině, k Tibetu v Číně, kdy si dělá co jen chce a nedělá co by měl... a co by měl? táhnout s tou proamerickou klikou co nás vede k záhubě? A víte jak to bylo doopravy s ukrainou? z naších medii se to totíž opravdu nedozvíte.

A  víte, že na podvrat na ukraině usa vydaly 5 miliard dodarů? oni to totíž tak dělají i v jiných zemích, mají na to přímo literaturu jak podvracet státy zevnitř atd... a zřejmě nevíte, jako většina národa, že usa zbombardovaly 40 zemí od 2 svět. války a kolik rusko? , kolik  mají základen u hranic ruska a číny, a kolik má rusko u hranic usa, Kdo tedy koho zde provokuje. Je třeba pohlížet na skutečnosti objektívně, ovšem k tomu je také třeba mít informace a tady je účelová snaha, abychom je neměli.

Co je svět světem, vždy zde byla snaha o udržení rovnováhy, aby přílíš silný neohrožoval, nyní ovšem USA usiluje o hegeminíí nad světem a ti naší zaprodanci v tom pomáhají a to je velká hrozba pro nás, když se semele válka o což Usa usiluje, aby se ekonomicky zachránila tak je tady po nás a amerika za oceánem bude v suchu a dosáhne svého, to oni potřebují. A pouze  díky Putinově rozvaze se jím to dosud nepodařilo.

A toho si je náš president vědom a také, že ty nesmyslné sankce poškodí nejvíce nás, navazuje ekonomické vztahy do budoucna. a uměle rozeštvaní lidé zaměstnaní  nepodstatnými věcmi si to vůbec neuvědomí a to oni totíž potřebují.

můžete se mi v případě zájmu o informace ozvat na email.

 

Odpovědi

Riko

#8329 Re: Re: Re:

2014-11-08 17:40:21

#8325: ludmila0volny.cz - Re: Re:  

Moje řeč. Z dění na Ukrajině se může každý potento, ale že USA vede válku paralelně hned v několika zemích a připravila o život nesrovnatelně více civilistů schwarzenbergovcům zřejmě nevadí. Není lidskej život jako lidskej život. Když vyhasne kulkou US army, jistě si to zasloužil, ale když proruskýho separatisty, je to odporný teroristický čin. A nikdo se nad tím nepozastaví.


Nepřihlášený uživatel

#8335 Re: Re: Re:

2014-11-08 17:52:35

#8325: ludmila0volny.cz - Re: Re:  

 Přesně tak, napsal jste to dobře a slušně, co já bych nedovedl.

Pro Českej bezmozkovej ksindl to stejně nestačí. Nikdy nepochopí, že je USA ovládá

a že připravuje u nás druhý MAJDAN a z toho občanskou válku jako na ukrajině.

Jediný zisk z toho má USA. Proč asi jsou sklady munice v soukromých rukách?

To vše se připravuje dávno pomocí naších vlád.

A když se najde někdo jako Zeman, který jim zezobe z rukou tak je národ bezmozků

proti a neví, že strká hlavu do oprátky.

Myslet  !!!  kdo má z toho zisk?


Nepřihlášený uživatel

#8339 Re: Re: Re:

2014-11-08 17:57:17

#8325: ludmila0volny.cz - Re: Re:  

 Ano soudružko, máte pravdu, váš ruský prezident.