MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel

#8229 Re: Re:

2014-11-08 13:04

#8217: ptáček - Re:  

 Když už jsme u slovníků, kdy naposledy jste slyšel sprostě mluvit v médiích prezidenta, nebo jiného ústavního činitele předtím, než se v Lánech rozpovídal pan Zeman? Klidně můžete i do zahraničí, ale Slotu, Mečiara ani Žirinovského sem raději nenoste, tato společnost by našemu panu prezidentovi asi milá nebyla, přestože do ní už začíná patřit.

Hájíte ho a považujete se patrně za slušného člověka, žádného váguse, prostituta, nebo povaleče, to jsou jiní a Vy to můžete jistě dokázat...

Vyhrát volby z pozice sociální demokracie je v naší zemi brnkačka, problém je pak ale vědět, co si se získanou ústavní funkcí počít.

No a tady začínají veškeré potíže, které se jen stupňují a nezmizí, dokud bude prezidentem pan Zeman, protože on opravdu neví, jak to má dělat, tak to prakticky nedělá a své povinnosti odkládá, nebo předává raději jiným.

 

Odpovědi

ptáček

#8272 Re: Re: Re:

2014-11-08 15:52:05

#8229: Roman Skácel - Re: Re:  

 Pokud se domníváte, že pan Ing. Zeman na výkon funkce presidenta České republiky nemá, zato věčně počůraný nedouk - jeho výsost ze Sýkrořic, Vídně či z Orlíku, který ani nedokončil učební obor lesníka je tím nejvhodnějším kandidátem, je to Vaše svaté právo...

Já se také mohu domnívat, že se slunce točí okolo země a ne naopak...