MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7928 Re: Re: Re:

2014-11-07 20:35

#6149: - Re: Re:  

 

vždyť president zachrańuje naší ekonomiku zatímco takoví troubové řeší pár slov a myslí si, že dělají dějiny!

A příště se nevyjadřuj k něčemu o čem nemáš páru! Víš ty jak to doopravdy je z ukrainou a kdo na podvrat zaplatil 5 miliard dolarů a kdo potřebuje zdroje, kdo zbombardoval víc než 40 zemí od skončení 2 svět. války, kolik lidí muselo zemřít, kdo učí své vojáky skandovat- chci někoho zabít- kdo okupuje 150 zemí světa a jaká zvěrstva tam jejich vojska provádějí? Rusko to ale není!! Tak buď se dovzdělej, anebo netlachej blbosti, anebo jsi potom proamerický dacan, zaprodanec vlastního národa, nebo také členém zmanipulivaného stáda!

 

A Putinoví můžeme být vděční, že tolik provokaci ustál, jinak bychom už tu měli válku, po níž usa tolik baži, stejně jako po zdrojích cizích zemí jako po záchraně z hospodářského srabu, k němuž se úspěšně dopracovalo,  a to je podle vás naše záchrana lézt američanům do zadku až vám bude téct hnědka. a víte, že eu už bylo naplánované na bilderbergu v r 1945? jako cesta k novému světovému řádu s programem zotročení lidí. A to vy a mnozí ve své nevědomosti chtějí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7954 Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:09:21

#7928: - Re: Re: Re:  

 Dnes už jsou na tohle léky,zkuste se někde poradit...není ostuda mít vlastního psychiatra.

Roman Skácel

#7981 Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 21:44:54

#7928: - Re: Re: Re:  

 Nesmysl, naše obchodní bilance s Ruskem je dlouhodobě na úrovni jednotlivého procenta podílu na celkové obchodní bilanci se zahraničím.

Putinovi můžete být vděčný tak ještě Vy osobně. Pro mě je to nevyzpytatelný psychopatický technokrat moci, který aby udržel v Rusku svoji "střídačku" s Medveděvem, byl schopen čehokoli, klidně i války se sousedem.

Jsem přesvědčen, že v Doněcku se bojuje spíš o udržení moci Putina a jeho kliky v Kremlu, než o nějaké rusky mluvící občany.

Kdyby šlo o ty ukrajinské Rusy, klidně si je mohl do Ruska pozvat a dát jim pasy, když byli na Ukrajině tak ohrožováni tamní vládou. Proč si je nevzal? Protože s nimi chce i kus Ukrajiny a to pořádný kus, jinak by to nemělo smysl...

...pro někoho, kdo se jinak zcela ukázkově chová jako kolonialista koncem 19. století.