MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7562

2014-11-07 13:11

Je s podivem,kolik tisíc lidí dokáže zvednout ze židle pár vulgárních slov z úst prezidenta.Kolik z vás zde podepsaných se vzbouří také proti porušování Ústavy a systematická perzekuci ze strany státní moci příslušníků náboženských minorit a alternativních životních stylů spjatých s vírou ? Zúčastněte se :
Demonstrace "Modlitba za svobodu víry v ČR a svobodu pro Guru Járu"
Srdečně zveme 17. listopadu ve 13.30 hodin před budovu Velvyslanectví USA, Tržiště 365/15, 118 00 Praha 1 - Malá Strana

VÍTANÝ je kdokoliv, kdo se bude chtít připojit ke společné tiché modlitbě za svobodu vyznání a demokracii v ČR.

ÚČEL DEMONSTRACE:
1. Tichou modlitbou k nejvyššímu Bohu stvořiteli chceme protestovat proti soustavnému porušování ústavního práva na svobodné praktikování víry občanů v ČR, a to zejména u příslušníků náboženských minorit v ČR (hinduismu, tantrického buddhismu apod.)
2. Modlitbou si přejeme dát najevo nenásilný protest proti systematické perzekuci ze strany státní moci, ponižování a společenské diskriminaci: a) příslušníků náboženských minorit, stejně jako b) alternativních životních stylů spjatých s vírou (bylinkářství, léčitelství, homeopatie, alternativní terapie).
3. Modlitbou vyjadřujeme nesouhlas s vykonstruovaným procesem s tantrickým mistrem Guru Járou a jeho žákyní Barborou Pláškovou, který nemá v demokratické ČR od roku 1989 obdoby. Považujeme vynesený rozsudek za absurdní a žádáme jeho zrušení.
4. My, demonstrující občané ČR, se chceme přibližovat přístupu k lidským právům a svobodě víry standardem USA, Kanady a zemí Západní Evropy, nikoli se navracet k totalitnímu systému bývalého Sovětského svazu.

Svolavatelem demonstrace – modlitby – je oficiálně Dagmar Světlovská a dále team aktivit Guru Járy v ČR.

ORGANIZAČNÍ INFO:
Na místě budou k dispozici škrabošky, pokud by někdo chtěl skrýt svou identitu z obav před možnými perzekucemi.
Sebou prosím deku nebo karimatku pro pohodlný sed či klek v modlitbě, teplé oblečení a svíčku (s ochranou proti sfouknutí ve větru).
Předpokládaná doba ukončení je 15:30.
Šiřte prosím pozvánku k demonstraci - modlitbě dále i mezi své přátele a známé, kterým záleží na svobodě víry v ČR a alternativních životních stylech. Podpořit akci můžete i na Facebooku - sdílením události na vašem profilu a pozvání vašich známých: https://www.facebook.com/events/292821427593001/
Váš přípravný team demonstrace - Modlitby za svobodu víry v ČR a za svobodu pro Guru Járu


Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7568 Re:

2014-11-07 13:16:32

#7562: -  

 Bolševici nebo pánbíčkáři - to je stejná verbež !