MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jana

#7064 Re: Re:

2014-11-07 07:55

#7061: - Re:  

 Romane, mě by zase zajímalo, co bylo na Karlovi noblesního, alespoň jeden noblesní postřeh. Moc prosím.

Děkuji.

 

Jana

Odpovědi

Roman Skácel
Nepřihlášený uživatel

#7235 Re: Re: Re:

2014-11-07 09:43:01

#7064: Jana - Re: Re:  

 Přeji Ti pěkný den Jano, nejde zde o to, co bylo jaké na protikandidátovi pana Zemana ve 2. kole přímé prezidentské volby, protože neuspěl v naší zemi on, nýbrž pan Zeman.

Problémem je zde vítěz a v problému je (podle očekávání) celá naše země, nejen ti, co Zemana volili.

Byl bych stejně kritický ke komukoli na postu prezidenta, pokud by svými slovy a činy tak hluboce popíral podstatu funkce prezidenta, jako ji popírá pan Zeman prakticky už svojí podstatou. V důsledku svými slovy a činy. On není státníkem, nýbrž prokazatelně levicově politickým pletichářem (schůzka na Hradě před rokem s Haškovci, jeho politicky sterilně trapní Zemanovci, karamádšofty s odbory, boj s rektory, boj s českou pravicí).

Není moudrým člověkem, intelekt a vědění jsou v jeho případě dokonale kotraproduktivní, když se chová nejvíce ze všeho stupidně.

Nevolil jsem ho ani v jednom kole, přesto uznávám, že je mým prezidentem a doufám, že tu hořkost, kterou nyní tak významně mnoho lidí v naší zemi včetně mě cítí, jednou zohledníme při příští přímé volbě. 

Doufám.

Chci naivně i nadále věřit, že máme demokracii v naší zemi, tedy to, co si většina z nás přeje, a to i kdyby pak měla Pravdu menšina, že většina se ve volbě prezidenta mohla významně mýlit, a to klidně z jakýchkoli důvodů, řekněme neprozíravosti, nebo neschopnosti participovat, co může superegoista, desetiletím vyhaldovělý po moci, v této zemi důsledně a cíleně způsobit...