MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

a

#6853 Re:

2014-11-07 01:13

# 18: Říman -  

 Zřejmě si neuvědomujete, že jste členem zmanipulovaného stáda, které se stará o nepodstatné věcí, a rozkradání země mu nevadí! A ten co kradl průpisky a propustil zloděje, ten na hrad patřil?? Ovšem zeman není manipulovatelný a proto nevyhovuje a proto ta umělá hysterie proti němu, budme rádi, že ho máme, má mnoho předností, a také v zahraničí si ho váží!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6983 Re: Re:

2014-11-07 07:04:25

jezinka
Nepřihlášený uživatel

#6996 Re: Re:

2014-11-07 07:09:32

#6853: a - Re:  

 pisatel si neuvedomuje mafianske spojeni Klaus,Zeman,jejich poskokove,oligarchove,atd.Ale co je nejhorsi,ze Zeman je dusevne chory opilec,ktery pacha skody,jeho lekari to preci musi vedet.Patri okamzite na leceni do Bohnic,jinak bude jeste hur,jeho dusevni nemoc se zhorsuje kazdy den,je to hruza,nepatri do prezid.kresla!!!! Jeho stavu vyuziji Ti nejhorsi patolizalove z jeho okoli,bude se pachat zlo,je treba to urychlene zastavit!!!

Říman

#7215 Umělá hysterie? To snad ti protestující nutí hlavu státu chlastat, lhát a mluvit řečí kanálu?

2014-11-07 09:34:16

#6853: a - Re:  

 Mluvte za sebe, tedy žádné "budme rádi". Jste zřejmě na jeho duševní a morální úrovni, proto "jste rád". Všichni takoví ovšem (bohužel pro vás a Zemana) nejsou. Nakonec sám Zeman kdysi veřejně prohlásil, že "70% obyvatel jsou blbci". To je jeho voličská základna, tam zřejmě patříte vy.

A skutečně jen blbce lze zmanipulovat tak, že mele o "rozkrádání země". Ovšem že tím nemyslí to, co tu předvádí takoví, mezi které patří: tu neslýchanou zlodějnu všude kolem nás, kdy se v obchodech ztratí za rok  zboží za 13 MILIARD korun (oficiální údaj, jsme na špici světové tabulky zlodějských národů), kdy se krade doslova všechno - od kanálových mříží i dopravních značek přes dětské kočárky, invalidní vozíky, lyže před chatou v horách, jízdní kola, dřevo v lese "nastojato" stejně jako dřevo za domem, česnek a brambory z polí stejně jako  krávy z pastviny a ryby z rybníka, kasičky z kostelů i při dobročinných sbírkách, umělecká díla z muzeí i kostelů, lavičky z parků i náhrobky ze hřbitovů......

Ano, takovíhle si zvolí prolhaného ožralu k obrazu svému. Ten jim vyhovuje, ten je "z nich", vždyť i mluví jako oni.....