MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

ela

#6849 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-07 01:03

# 11: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Kde jste byl když se rozkradala republika, ale to vám zřejmě nevadilo! A pokud bychom měli toho spáče tak už jsme možná ve válce, budte vdečný zemanovi, že není manipulovatelný a proto těm vlastizrádcům nevyhovuje.

Odpovědi

Lu

#6968 Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-07 06:57:39

#6849: ela - Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Někdy je lepší než člověk něco napíše se na to vyspat ;) Snad se vám to rozleželo v hlavě ;)

Neříkám, že to myslí špatně, ale jednou je prezident a to by měl být obraz lidí v ČR. Pokud to tak je, tak ja se s tím tedy určitě neztotožňuji.

A proč jsem vlastizrádce? Svou zemi mám ráda a chtěla bych, aby se o ni ve světě mluvilo s úctou. Četli jste nekdy v poslední době zahraniční media? Ostuda.... Ať to bylo myšleno sebelíp, tak to nepochopím. Myslím, že to co se děje v naší vládě se dá vyjadřit daleko lépe. Když už o tom mluví prezident, tak by alespoň měl. A další věc.... tím, že to řekl takto, tak máte pocit že se něco změní? Nemluvě o tom, že to slyšeli naše děti.

Vice sebestředného,  egoistického a sobeckého člověka, kterému záleží akorát na sobě samém, neznám.

A ve válce, kdyby tu byl kníže? Proč proboha?

Špatné bylo že se do druhého kola dostal  kníže... kdyby to byl kdokoliv jiný, tak Zemana převálcuje.... Vybíral každý menší zlo bohužel..

Jen doufám, že lidi nebudou slepě věřit tomu, že věchno co Zeman dělá, tak děla pro nás. Si musí vždy před spaním říkat, jaky jsme národ blbců, když on si dělá co chce a furt mu to prochází.

Koukám, že pozůstatky z komunismu tu stále jsou... slepě věřit.