MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Tomáš Kott

#6219 Re: Re: Re: Re:

2014-11-06 15:57

#6215: Karel Moravec - Re: Re: Re:  

 Nikdy jsem se diskuze s odpůrci nevyhýbal a zde jsem měl tu čest třeba s předsedkyní tzv politických věznů Naděždou Kavalírovou a položil jsem jí otázku jak je možné že byla za socialismu zaměstnána na ministerstvu kultury nebo třeba i s Janem Přeučilem který nedokázal vysvětlit své členství v KSČ.Jinak byla usměvavá diskuze s paní Hrzánovou která vypadala no však sami uvidíte http://pigula.blog.respekt.ihned.cz/c1-60198810-262-zavrazdenych-a-tvrde-divadelni-sedacky

Odpovědi

Karel Moravec

#6264 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-06 16:10:09

#6219: Tomáš Kott - Re: Re: Re: Re:  

 Víte pane Kott, ono ve straně, nebo přidružených organizacích byla většina národa. Každý v rodině má nikoho kdo byl členem. Byly tam i mí příbuzní. Ale tito lidé tam nebyly z přesvědčení, ale ze strachu o práci, strachu před vězením, pronásledováním. Před strachem o budoucnost  svých dětí. Kdyby před listopadem byly všichni u Vás z přesvědčení, tak by 17.listopad byla jenom jedna malá epizodka o lidech bez zbraní zmlácených obušky těmi, co jste před cca hodinou nazíval hrdiny. A pokud by ten převrat přeci jenom nastal,  tak by jste byly pořád vládnoucí strana.

Nevím, nejsem si jist jesli vidím dobře já, nebo vy, ale naštěstí máte velmi malou voličckou základnu což dokazují výsledky voleb nikoliv průzkumy.