MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

kdemohkrad

#4509 Re:

2014-11-05 18:21

#4: -  

 Ukažte mu v příštích volbách, zač je toho loket. Přijdťe ale k volbám nezfetovaní a srřízliví...

(jedno dopoledne to snad vydržíte...)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4538 Re: Re:

2014-11-05 18:39:16

#4509: kdemohkrad - Re:  

No jo, ale problém tohohle národa je, že všichni strašně rádi kecají, jak jim všechno nevyhovuje, a jak by všechno každý udělal líp. Mindráky z toho, že se s tímto postojem nikam nedostanou, si pak léčí tím, že nejdou k volbám, protože "na všechny ty kretény serou". Pak se to ve volbách po.ere (jako při těch prezidentských vloni), a nadávají, že Zeman je debil.

Dřív se každý bál kecat, protože by ho komunisti vyhodili. Dneska všichni držkujou na všechno, a sami nepřiloží ruku k dílu. To, že můžou držkovat proti všemu nelevicovému, berou jako naprostou samozřejmost, protože vědí, že se jim nic nestane.

Nevážili jsme si Václava Havla - "hurá, už je pryč".

Nevážili jsme si Václava Klause - "hurá, už je pryč"

Tím, že jsme nevolili, jsme si zvolili Zemana - "Zeman je debil".

Uvědomte si, že bolševici a všichni Zemanovci a podobní sráči, ti přijdou k volbám vždycky, i kdyby měli přijet na vozíku nebo si z našich daní nechat zaplatit taxíka, hlavně aby mohli projevit nenávist k mladší generaci tím, že zlomyslně hoděj (místo sebe) do urny uslintaný lístek (od toho, jak se nad ním doma alespoň mentálně - sebeukájeli) s božím Milošem, který to "těm holomkům nandá" - jak sliboval. Nebo v horším případě Hitlerbaba (Semelová, alias Semmelbába, čili Žemlovka), nebo podobný duševní výtrus s rudou hvězdou. V první řadě jim jde o to, aby se pomstili mladší generaci - už jen proto, že je mladší, a že by měla mít lepší zdraví a možnosti pro život, protože pokrytečtí vyznavači komunismu si moc dobře uvědomují, že dnes se lidi prostě mají mnohonásobně lépe, než před čtvrtstoletím. Akorát si to pokrytecky nedokážou přiznat a křečovitě hledají jakoukoli sebemenší záminku, aby druhé otrávili svými zvrácenými prokomunistickými názory.

No a tahle lůza přijde k volbám vždycky, protože v jednotě je síla. A spoléhají na to, že my všechno za ně odmakáme, zaplatíme, a ještě si necháme donekonečna nadávat, že jsme všechno rozkradli a že jsme flákači a demograti. S jedním takovým debilem bohužel sdílím domácnost, takže bohužel vím, o čem píšu. Denně mi je z něj na blití. Samozřejmě je militantním vyznavačem Putina, Zemana, komunistů, Al - kajdy, a nenávidí demokracii, přestože si plnými doušky užívá naprosté pohody, nechává se obskakovat, všechno má zadarmo, a důchod 13,5 tisíc. Všude se chlubí, že všechno musí prožrat a prochlastat, aby "těm sviním" po něm nic nezbylo.