MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3820 Knížepán

2014-11-05 11:43

Sere mě, jak tady všichni kvokají jak by měl hájit naše zájmy, reprezentovat nás. KOHO kur*a??? Všichni děláte, jak kdyby jsme tady žili jen k vůli dojmům cizinců. Stejně na naší zemičku každý ze zahraničí prdí, smiřte se s tím. Musíme si poradit sami, nás se nikdo nikdy nezastane, nepomůže když nastanou problémy. Předtím tam byli pomatenci jako Venca rozený I, Venca rozený II a jeden horší jak druhý, nikdo nekefral. Když kradl Venca II propisku, každý z Vás mudrlantů se tomu jen smál, šmejdi! Nikdo nevyrukoval s peticí na odvolání k vůli ostudě v zahraničí...

Nechápu to, každý z náctiletých kritizuje Miloše, jak nám dělá ostudu, ale když Karel neuměl hymnu tak tvrdili, že má vadu řeči, že slova uměl. Dovedete si představit tu ostudu, jak chrápe na jednání Bildenbergu, nebo Evropské rady? Či neumí pořádně česky?

Doufám, že další volby vyhraje Karel! A mohlo by to být ještě letos, pojďme to konečně dotáhnout do konce!! Jedině Karel nás vytáhne z těch sraček, ve kterých se válí naše republika od falešné - Semišové revoluce.

Náš národ si nezaslouží nic dobrého, je to jako házet perly sviním. Zvolte Karla, ať mají naše děti konečně naději světlé a demokratické budoucnosti.

Odpovědi

kdemohkrad

#3843 Re: Knížepán

2014-11-05 11:54:42

#3820: - Knížepán 

pište za sebe... pokud jste ve sračkách, zamyslete se nad tím, proč tomu tak je...z vašeho blábolu jednoznačně vyplývá : apud novercam queri... stěžujete si nepravému...(volně přeloženo)