MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Amadeus

#2163

2014-11-04 15:46

Zásah do černého svědomí smetánky se panu presidentovi povedl. Jekot, kvikot, troubení a bučení kastrovaných býků se roznáší vůkol. Na co si hrajete elito? Na co vás máme honorovaní VIP celebrity? Sami mezi sebou šoustíte jako veverky, sex je vstupenka do světa šoubysnisu a vy nás budete se svoji nevymáchanou pusou poučovat??? Politiky ignorovat....sám pan Kalousek na videu s Piráty sebe označuje za ko--ta Mirka a pan Degenerát z německého rodu za každou větou říká slovo lejno v krutější podobě. Na co si hrajete skrytě a nebo veřejně namyšlení občané? Na lepší lidi? Pan president řekl co si myslí národ. Vy řikáte, co si máme myslet. A to je rozdíl. Je to borec. AŤ žije pan president!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2179 Re:

2014-11-04 15:48:55

#2163: Amadeus -  

 Nojo, Amadee, ale prezidenta máme jen jednoho, a ten by měl reprezentovat, za to ho platíme, víš..?

Leda že to ve skutečnosti není president, ale prasedent. To pak ano, jistě....

Médea

#2205 Re:

2014-11-04 15:57:35

#2163: Amadeus -  

 No, vy jste prostě ten typ voliče, co by zbaštil, i kdyby mu Zeman nakadil do talíře - což už teda bezmála udělal....

Tak dobrou chuť, užijte si ho, však ho budete mít ještě dlouho a takovýchto "zásahů", jak říkáte, udělá ještě mnoho a mnoho.

Že nám to tu ale přibejvá, co? myslíte si, že lidi, kteří to tu podepisují jsou nějaké "celebity"? nikoli, vážený, jsou to prostě jen lidé, kterým vadí hulvátství. Ale takových vy asi moc neznáte, chápu....