MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

AchJo

#2106

2014-11-04 15:24

abcdef abcdef

Pro ty, kteří se Zemana zastávají. Situace je daleko horší, než se zdá. Na to, že Zeman kouří i tam, kde nikdo nesmí, potácí se po hradě, protože bez chlastu nedá ani ránu, uráží a zesměšňuje  všechny, kdo s ním netáhnou za jeden provaz, je sprostý a slintá neustále bonmoty, které vůbec nejsou vtipné, na to jsme si, bohužel už zvykli. Říká se o něm, že je inteligentní a sečtělý. CHA! Ale takhle se inteligentní člověk nechová! Václav Havel, i  když s někým nesouhlasil, přesto se choval jako gentleman. HORŠÍ je, že mu jsou naprosto lhostejná lidská práva, neuznává Ukrajinu, Tchaj wan, Tibet a jenom leze do zadnic Číně a Rusku aby nám PRÝ ekonomicky pomohl............... Zeman nereprezentuje. Zeman ničí prestiž, kterou jsme měli od revoluce vybudovanou ve světě.

Staneme se národem křupanů.

A POZOR, jen aby se nám tu za chvíli nezačala množit, dle Sibylina proroctví žlutá rasa a nepřijely nám POMÁHAT ruské tanky. Já už to opravdu znovu zažít nechci. NIKDY!

Lidi, vezměte rozum do hrsti.

Můj prezident to není.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2156 Re:

2014-11-04 15:40:32

#2106: AchJo -  

 snůžka žvástů

 

Hugo

#2252 Re:

2014-11-04 16:19:22

#2106: AchJo -  

 Proboha jaká prestiž po revoluci???? JAWA v krachu,LIAZ v krachu,ZETOR,TATRA téměř taky kde máte tu prestiž co se vybudovala???? Bez zahraničních investic jsme tak mohli koukat do rozkradených regálů a krámů....