MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Teressa

#1256

2014-11-04 09:39

Ráda bych zdělila něco všem občanům co tu Pana Miloše Zemana haní, popravdě každý děláme chyby a nejsme neomylní.To , že  se někdo už neudrží a jenom sdělí svůj názor trošku ostřejšími slovy, proto není špatný, to si myslím já. Podle mě je mnohem horší, spousta zákonů co naši Páni ministři zavedli. Oni sami pobírají nehorázně vysoké platy a za co, však se na to sami podívejte. Za to,že při hlasování o návrhy spí nebo jsou na pc a hrají hry nebo se ani nedostaví. Celá naše vláda je k pláči. Hodně nás obyčejných lidí na to už doplatilo a doplácí. Porot já osobně jsme nikdy nikoho nevolila, jelikož mi tam ke zvolení nepřišel  nikdo normální. Ať si naši slavní politici uvědomí, jak se k nám občanům chovají. A jak jednají,sposty lidí jsou bez práce a bez penez  a ne vždy svoji vinou,ale nikdo jim nepomůže kašlou na ně. Jelikož je nezajímá prosěch občanů, ale jen jejich vlastní. Opravdu vás tímto prosím, zamyslete se nad svých jednáním a zauvažujte o tom,zdali by se některé zákony neměli buď změnit a nebo ůplně zrušit,moc by to pomohlo spousty lidem i mé osobě. Děkuji vám. S pozdravem T.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1270 Re:

2014-11-04 09:47:22

#1256: Teressa -  

 Dobrý den. Nesouhlasím s vámi. Myslím, že pana prezidenta nikdo nehaní. Nechci mluvit za ostatní, a proto se sám za sebe podpisem této petice vyjadřuji nesouhlasně k tomu, jak se pan Zeman chová a jakým způsobem reprezentuje naší zemi.

Lukas

#1296 Re:

2014-11-04 10:01:17

#1256: Teressa -  

 Mate pravdu, ze nikdo neni neomylny a ze kazdy ma pravo na to aby cas od casu chyboval jako clovek, ale vy si uvedomte, ze s prezidentskym uradem jdou ruku v ruce jiste moralni povinnosti vuci statu a narodu.

Takovych exesu jakych se dopousti pan Milos Zeman, by se soudny clovek ve verejnopravnim rozhlase nikdy nedopustil. Nebo mi chcete tvrdit, ze by jste na miste pana prezidenta, s vedomim ze vas muze poslouchat nekolik desitek tisic lidi, pouzivala stejneho slovniku? Pokud vasi prvni reakci je odpovedet, ze ano, pak je to se spolecnosti v CR jiz opravdu na povazenou. Mozna mohu dekovat bohu za vychovu mych rodicu, kteri striktni vychovou pro mne vymezili zakladni principy etiky.

Chapu, ze volice pana prezidenta si nebudou sypat popel na hlavu neb si nechteji pripustit svuj prehmat, ale kdyby se kazdy drzel zasad volby lepsiho zla pan Zeman by spokojene drimal na Vysocine. 

Jako cech zijici v zahranici se diky tomu co predvadi pan Zeman zacinam stydet za to, na co jsem byl donedavna pysny, a to ze jsem cechem.

 

PS: Zajimave je, ze jako zena se zastavate 'sovinistickych' (jemne receno, opominuli vulgarnost) vyrazu jez pan Zeman uvedl na adresu ruske divci skupiny (jez si v jazyce tez nevybira nejjemnejsi vyrazy), jez byla uveznena jen proto, ze nesouhlasi s politikou nynejsiho ruskeho prezidenta p. Putina.