MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1115 Re: vulgarita je zástupná

2014-11-04 08:11

#26: mh - vulgarita je zástupná 

 já myslím že dostačující je, že přišel opilí jak "mužik" ke korunovačním klenotům...poté co byl na "přátelské návštěvě na Ruském velvyslanectví- nebylo to také 28.října?

Pan Zeman celému národu, respektive těm kdo ho nevolili, dává jasně najevo, že má dojem, že si může dělat co chce, kdy chce a jak chce- ostatně takhle to dělal celou svoji politickou kariéru.

Nedávno jsem sledovala na ČT art poslední díl serie o prezidentu Havlovi- díl Odcházení- vřele doporučuji všem shlédnout....asi máme opravdu to co jsme si zasloužili.

ale co jsme komu udělali na to stále hledám odpověď

 

Lída

 

 

Odpovědi

Roman Skácel

#7307 Re: Re: vulgarita je zástupná

2014-11-07 10:29:06

#1115: - Re: vulgarita je zástupná 

 Zdravím Lído, podle mě je nezbytné, aby se někteří lidé, historicky znemožnili a jejich sebelikvidace nám umožní se příště lépe rozhodovat a vyvarovat se jen náznakům toho, abychom volili jim byť jen podobné.

Uznávám, že žít v těchto letech krize finanční, pak hospodářské, mezitím české vnitropolitické krize a ještě v marasmu funkčního období prezidenta, který mele stále zhovadilejší nesmysly a k tomu i vulgarismy, to už je na obyčejného člověka dost.

Prostě si to pamatujme a jednou to Zemanovi sečtěme a podrhněme. Jak rád bych si přečetl nějaké hodnocení jeho politické kariéry za cca 100 let. To bude počteníčko.

Upřímě? Víc ani dosáhnout nemůžeme, Ústava ČR chrání prezidenta natolik, nakolik počítá s tím, že to bude oporavdu plnohodnotná osobnost, nikoli její karikatura...