MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#200

2014-11-03 16:39

Nelíbí se mi jedna věc a tou je nadpis Petice. Miloš Zeman NENÍ opakuji NENÍ Prezidentem.

Jak si tím mohu být tak jist? Inu, je to poměrně dost jednoduché, jelikož neprovádí denní úkony hodné Prezidenta. Prezident pracuje pro svou Zemi. A to denně. 7 dní v týdnu. Prezident zakládá instituce. Prezident minimálně osobně podpoří vznik nadačních fondů. Jakých? Jakýchkoliv, které prospějí například kulturnímu, sportovnímu, společenskému, vzdělávacímu, zdravotnickému, volnočasovému či vědeckému životu.

Pokud není na zahraniční návštěvě, či se nějaké nevěnuje, pak neustále pracuje tímto směrem! Například severští Králové DENNĚ cestují po své Zemi, DENNĚ jsou v kontaktu s běžnými občany svých Zemí a DENNĚ podnikají v určitých místech nějaké aktivity. Kdekoliv, například na základních školách, v muzejích, domovech důchodců, přírodních parcích v institucích, ve společenském životě.

Několikrát do roka také vedou řeč ke svému národu,jako celku. Většinou ohromoující, tedy pro nás z České Republiky. Pro seveřany zcela běžnou, jasnou, ucelenou, a skutečně se to bere jako samozřejmost. A Král (v Dánsku Královna) pracuje neustále!

To stejné však má dělat i Prezident. Prezident svobodné Země. Také má však dohlížet nad tím, aby politici jeho Země jednali ve prospěch občanů své Země. Což Miloš Zeman nedělá. Osobně se podepsal pod dva naprosto antihumánní zákony,jenž zbavují občany naší Země svéprávnosti a nedají se přirovnat dokonce ani k vládě totality před listopadem 1989! A zde nežertuji!

Toto NENÍ, opakuji NENÍ Prezident, toto je hulvát, buran a zlý člověk, pouhý prospěchář. Jeho alkoholismus je něco, čeho můžeme litovat osobně vůči jemu samotnému, avšak existuje zde mnoho protilakoholních léčeben a Miloš Zeman jich měl po dobu, kdy nebyl v žádném úřadě, nýbrž v důchodu, dávno využít a již dávno mohl být z alkoholismu vyléčen!

Stydím se, že žiji v Zemi, kde si lidé nedokáží uvědomit, co způsobují svými činy, v případě zvolení Miloše Zemana oficielně Prezidentem ČR. Doufám a věřím, že se toto v dohledné době začne v hlavách občanů České republiky měnit a že si konečně uvědomí, co způsobují svojí nevšímavostí a nevnímavostí svých lehkovážných činů! Teprve poté si nejspíše také Národ uvědomí, že jeho největším nepřítelem je v tuto chvíli jen a pouze jeho vlastní myšlení. Apatie, lenost a pouhé bezúčelné kritizování. Díky tomu je možné, že oficielním Prezidentem je Miloš Zeman. Ve skutečnosti tato Země NEMÁ Prezidenta.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#211 Re:

2014-11-03 16:58:25

#200: -  

 A čím podle tebe je ty trdlo?


Nepřihlášený uživatel

#860 Re:

2014-11-04 00:37:25

#200: -  

 ale má blbců jako jsi Ty hafo!

Gjalpo

#4822 Re:

2014-11-05 22:25:58

#200: -  

 Děkuji Vám mnohokrát za Váš názor,konečně někdo rozumný, kdo vidí věci s nadhledem a s pochopením.Jsem též názoru, že tato země defacto nemá reprezentativního prezidenta.

A Vámi uváděný příklad e severských monarchií je více než pravdivý a poučný.

** Proč se vlastně náš malý národ musí neustále otáčet a podlézat velkým mocnostem-Německo,SSSR,USA,teď nová Ruská Říše a ke všemu ještě příšerná ČLR.

To se nedokážeme trochu něco přiučit s těch nám v mnohém bližších menších zemích???

důchodce

#7339 Re:

2014-11-07 10:44:02

#200: -  

Mluvíte mi z duše, plný souhlas s vaším rozborem, jen by to chtělo dotáhnout k vyřešení takových to případů 

Roman Skácel

#7367 Re:

2014-11-07 11:03:04

#200: -  

 Správně, máme, co jsme chtěli mít. A správně, můžeme si za to sami. Někteří proto, že k volbám šli a volili Zemana, jiní proto, že nešli a nevolili někoho jiného. Tohle je fakt.

Zeman je a bude náš prezident a nic už s tím neuděláme. Odvolat ho je nemožné a sám neodstoupí, jeho hra bude dále pokračovat a tvrdím se vší vážností, že ještě budeme mrkat, kam až je schopen zajít...

P.S. Prostě to nějak musíme přečkat a v příštích volbách mu to spočítáme, to je celé.

P.P.S. Už nyní je jasné, že pokud Havel položil do jisté míry "téměř masarykovský základ" novodobého prezidenta ČR a Klaus dělal, co jen mohl, aby tento základ překračoval a unikal z něj, Zeman ho neníní jen opustit, nýbrž raději rovnou zbourat a nahradit něčím, co kdysi položil jako "průkopnický socialistický fundament prezidentsvtí" v ČSR Klement Gottwald.

Tedy dokonalou negací prezidenství v jeho morálně etické masarykovské podobě.

Jak jinak, komunisti a socialisti k sobě nemají téměř ani krůček, takže máme prezidenta blízkého Gottwaldovi více, než kdy jindy svými politickými názory i lidským chováním...

A co je největším paradoxem, že si dovolí v jediném okamžiku:

1. vyznamnenat W. Churchila, člověka, který by nikdy nemohl souhlasit s jeho slovy o Tibetu, vyřčená naposledy v Číně,

2. vyznamnenat demonstrantku z Rudého náměstí v Moskvě proti okupaci naší země spojeneckými vojsky, která se musí obracet v hrobě...


Nepřihlášený uživatel

#7374 Re:

2014-11-07 11:13:09

#200: -  

 Děkujeme, krásně napsáno