Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

don-tom

#77 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD

2014-10-18 17:04

#76: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD 

Nezapomněl...Autobusy, které jezdí do Ostravy BRÁNÍ ostatním autobusům (jedoucím ve stejném pruhu) v provozu. Tyto autobusy by měli raději stát na místě současného stání pro autobusy z Orlové. 

Jak ukazuje tenhle obrázek budou pylony vadit především těm, kteří by se pohyboval skrz skleněnou stěnu. Jinak by pod nimi i kolem nich šlo pohodlně projít.

Na nástupišti pro autobusy směřující na Šumbark se pylony posunou do míst, kde je v současnosti trávník. 

Jinak stále čekám na ta čísla, váš názor nic neznamená, pokud ho neumíte podpořit fakty a daty.

Odpovědi

Michal

#78 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD

2014-10-20 13:23:26

#77: don-tom - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD 

Taky mě ty výpočty zajímali, ale taky věřím, že jste si je schopne pane Majdo vypočítat sám.

Ovšem dle mého se tam určitě doprava zahustí a bude blíže budově. Počítat se mi nějaké metry nyní a potom vážně nechce. Použil jsem pouze náhled.

Pokud doložíte opak budu rád.

Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD

2014-10-20 23:21:00

#77: don-tom - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD 

Za předpokladu že vizualizace odpovídá skutečnému stavu, který má demonstrovat  ?

Když porovnáte výšku postav a rozměry těch betonových nosníků .
Je vidět, v pravé části, za sklem kde bude nástupní prostor.  Projde volně. Mezi pilíři pouze jedna dospělá osoba .
Průchozí prostor by měl umožňovat průchod nejlépe třem cestujícím, a ne pouze jen jednomu cestujícímu.
A ještě ta plachta, která už je nainstalována na několika místech v okolí  (Albert naproti Soudní budově , Obchodní centrum Nová Karolína  ) Je názorně vidět, že použití bílé barvy je v tomto znečištěném prostředí nevhodné . Nadlimitní množství prachových částic v kombinaci s znečištěnými deštivými srážkami vytváří znečištění, které se jen obtížně odstraňuje . Jak dlouho To asi bude oku lahodit než to zešedne ?  Kdo to bude pravidelně čistit, když už tet nejsou schopni udržovat ani tu prosklenou fasádu současného nádraží ? Mnohé novodobé nákupní centra. Mají vstupní prostory bohatě prosklené a přesto jsou udržována ! Celý ten schválený návrh. Zmenšení nádraží  je prostě paskvil, který přinese do budoucna jen problémy.