Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#71 Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD

2014-10-16 13:07

#65: don-tom - Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD 

(a,c) Tak podle vás by bylo nejlepší zbourat,  úplně celé nádraží, a ponechat jen nástupiště. Protože kde není budova.  Nemůže docházet k shromažďování obyvatel (bezdomovců).

Geniální

Proto vám doporučuji založit novou petici. Kde budete požadovat odstranění všech železničních staveb Havířovského nádraží. 

Vámi navrhované řešení bude mít bezesporu nejnižší provozní náklady ze všech. Celý zbylý prostor muže nahradit parkoviště, po kterém tak toužíte .

(b) Odpůrci demolice souhlasí. Před nádražní prostor potřebuje změnu. Také mnohdy poukazovali na to že zástupci města, už mohli tento prostor nechat, jako vlastník upravit / přestavět už dávno, že k tomu ČD nepotřebují.

Po odstranění Směrníku ukázali zástupci města, že dokáží reagovat velmi rychle, když nechali odstranit i pařez, který po Směrníku zůstal .To byl totiž důkaz, který musel zmizet . Na základě ultrazvukové diagnostiky bylo zjištěno, že železobetonová konstrukce sochy zv. „Směrník“ není v havarijním stavu.

Před nádražní prostor je osobními automobily využíván jen velmi málo . Neexistuje žádná studie Policie, která by  řešila, Před nádražní prostor jako dopravně problémový / nebezpečný . 

Opět se snažíte hledat / vytvářet problém který neexistuje. 

Odpovědi

don-tom

#72 Re: Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD

2014-10-17 09:54:57

#71: - Re: Re: Re: Re: : jsem pro zbourání ČD 

Jenom dva dny před stěhováním toho slavného Směrníku došlo k nehodě autobusu a chodce. Ale co, nemá smysl se zatím vzrušovat, co? Teprve až ke smrtelné nehodě, tak se něco bude dít, ne?