Podpora demolice havířovské haly

Quoted post

Michal

#31 Re: Re: Re: jsem pro zbourání ČD

2014-10-06 10:01

#27: don-tom - Re: Re: jsem pro zbourání ČD 

Tady se omlouvám za mýlku, která vznikla při čtení textu. Neměl jste namysli vlakové nástupiště, které doopravdy součástí projektu nejsou, ale měl jste namysli, venkovní prostory. Město je ze strany svých občanů při veřejných schůzích vyzíváno k opravě přednádražního prostoru minimálně 15 let a oni to ví, sami to řekli při mnohých slyšení, že potom volají občané. Nedělali 10 let nic a jediné řešení je čekat na ČD a bourat. Přednádražní prostor je možné rekonstruovat nezávisle, dokonce by mohl magistrát přiznat, že se tématem již zabýval, ale projekt by musel aktualizovat.

Ano, pokud zůstane budova stát, projekt padá jako celek a změna přednádražního prostoru neproběhne hned. Ale proběhne a to s daleko věčí úctou k veřejnému životu a doufám, že i k financím.

Odpovědi

don-tom

#32 Re: Re: jsem pro zbourání ČD

2014-10-06 10:45:40

#31: Michal - Re: Re: Re: jsem pro zbourání ČD 

Město je ze strany svých občanů při veřejných schůzích vyzíváno k opravě přednádražního prostoru minimálně 15 let a oni to ví, sami to řekli při mnohých slyšení, že potom volají občané. Nedělali 10 let nic a jediné řešení je čekat na ČD a bourat.

Můžete výše napsané doložit zápisy ze slyšení zastupitelstva?

Jinak každé čtyři roky se zastupitelstvo MĚNÍ, takže obviňovat ze všech neúspěchů zastupitele je nečestné a nesportovní.

Adam Guzdek podal svou první žádost o prohlášení za kulturní památku už před TŘEMI lety. Takže vinu za to, že to tak dlouho trvá nese především ON. Odhaduju, že právě on spolu s Lucií Chytilovou používají neostálé prodlužování a hledání nových řešení jako dojnou krávu.