Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#148 #147 "Pražský Majdan"

2014-10-02 13:03

Pokusy zfašizované EU, která je ve vleku iniciátora ukrajinského násilného puče USA, zatáhnout do občanské války na Ukrajině Rusko neuspěly, díky státnickému postoji Vladimíra Vladimiroviče Putina, lidsky i odborně muže na svém místě.

Ruskému prezidentovi Putinovi je nutno poděkovat za to, že v Evropě nevzplál ničivý požár, na který byli natěšeni predátoři ze zámoří, s cílem udržet svou hegemonii a dolar. Jim nešlo o prosté Ukrajince, jim šlo o příležitost vysosat do morku kostí další zemi a obkličováni Ruska.

Bohužel, pražští kavárenští rozumbradové naskočili do vlaku fašismu a štěkají. Štětinové, Bursíci, korupční restituent bildelbergský vlastizrádce Schwarzenberg, hlupáci z řad komediantů, domnívajících se, že jsou umělci (s nataženou rukou).   

Ruská prokuratora zahájila právní kroky ve věci válečných zločinů páchaných současnými držiteli moci na Ukrajině. Jejich zločiny genocidy jsou nepopiratelné. Porošenko, Tymošenková, Jaceňuk, Jaroš, Kolomojský, Heledej a řada dalších fašistů mají důvod nemít klidné spaní.

Klidné spaní by neměli mít ani fašisté v naší republice, kteří se scházejí v hlavním městě.

Dojde i na vás.

 

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-10-02 23:05:56