Otevřený dopis premiérovi Sobotkovi - Ukrajina

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4 Zadarmo?

2014-09-02 07:44

Nějak jsme si za poslední dobu zvykli, že svoboda je zadarmo. To ale není pravda, svoboda se vždycky platila krví. Ano, tvrdý postoj vůči Rusku nás bude něco stát a jestli se bude situace vyvíjet stále ve stejném kurzu, tak nezůstane u pár neprodaných sýrů - paradoxně, čím tvrdší postoj zaujmeme teď, tím menší budou ztráty v budoucnu. Putin je primitiv, nějaká prohlášení ho nezastaví. Je potřeba mu ukázat, že NATO a EU nejsou jen zkratky a líhně ediktů o zahnutosti banánů ale funkční spojení států schopných jednotného diplomatického a (nedejbože) vojenského postupu. 

Odpovědi

J.M.

#5 Re: Zadarmo?

2014-09-02 08:38:16

#4: - Zadarmo? 

 Mír nám nespadne do klína. Mír bude tehdy, až donutíme naše politiky, kteří nás zastupují, dělat to, co je jejich povinnost. Mluvit pravdu a prosazovat zájmy svého lidu.

Dnes nám politici lžou o situaci na Ukrajině a na základě této lži ženou svět do války proti Rusku.

Držím Putinovi palce v jeho diplomatické snaze této 3. světové válce zabránit.

Vypadá to, že i pan Sobotka si něco jiného myslí a něco jiného je přinucen (okolím a postavením) říkat. Přeji mu hodně odvahy, aby svůj skutečný názor veřejně prezentoval.


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: Zadarmo?

2014-09-18 17:42:37

#4: - Zadarmo? 

 Jste zářným příkladem vymytého...nelze napsat mozku, jeho absence je zřejmá. Normální člověk, který používá zdravý rozum ví, že celá akce je pečlivě proti Rusku připravena a řízena. Kým, jak a proč je také jasné. Agresoři z USA a EU chtějí ovládat svět a zlikvidovat největší země, které by jim v tom celosvětovém terorizmu mohli zabránit. Vrazi made in USA nám po pádu totality názorně 25 let ukazují, že oni jsou tím celosvětovým zlem. Rozpoutávají stále nové vílky k čemuš jim slouží vylhané zímiky stejně jako Hitlerovi, se kterým jsi jsou dnes již rovni neboť stejně jako on rozpoutávají celosvětové válečné peklo. Rusové nejsou svatoušci, ale nejsou blázni a mají zkušenost s prohrou.  Po pádu režimu si vaří pouze na své písečku a nešíří zlo a teror do světa jako největší zločinči z USA