PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#31 Kdo je nahradí?

2011-08-22 21:43

Přátelé, kdo by je měl nahradit? Pravičáci se vám nelíbí(ostatně moc pravicové politiky nepředvedli). Odstoupí-li trojspolek, nahradí ho nehospodáři z levice. Zadluží nás na 1000let a budeme rádi, že nás nechají umřít... Také nechci. Pokud bychom dosadili vládu, která se nenechá ovládat Moskvou na západě(pro nechápave Brusel), budou nám nad hlavama lítat bezpilotní letouny, tak jako to je ted v Libyi :( Zednáři si už pořádek v Německém(pardon Evropském) prostoru sjednají.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64 Re: Kdo je nahradí?

2011-08-23 21:02:11

#31: - Kdo je nahradí?

Nahradit by je měl jiný systém. Tzv. přímá demokracie, díky ní a nástrojům nové ústavy o odvolatelnosti politiků se můžeme domoci lépe práv a svobod.


Nepřihlášený uživatel

#181 Re: Kdo je nahradí?

2011-09-02 23:14:39

#31: - Kdo je nahradí? 

 Vláda pracujících, vláda komunistické strany!

Luboš

#200 Re: Kdo je nahradí?

2011-09-04 12:53:07

#31: - Kdo je nahradí? 

Ekonomicky jsme z 80% propojeni s Německem. Ropa a plyn je sice z "Moskvy", ale v cenách EU. Pro Moskvu je prodej energetických komodit naprosto nutný a proto je nám jedno, jestli je nakupujeme na východě, nebo západě. Vycouvat z EU je pro nás nemožné.

Možné je zakázat činnost Národní frontě a zastavit její financování na 1 - 2 roky pro nekompetentnost a velké množství zločinných kauz, samozřejmě na tu dobu rozpustit obě komory parlamentu. Tím ušetřit desítky mld korun. Stanovením (výběrem) úřednické - odborné vlády pověřit UK. Znemožněním rozkradení 120mld. ročně našim politickým taškářům, kvalifikovaným vládnutím další ekonomický přínos (zdanění hazardu, zastavení rozkrádání lesů, zrušení akcií na doručitele a dividendy všech akcií zatížit vyšší daní, zavést vysokou progresivní daň, Tobinovu daň atd). Nahradit parlamentní demokracii, která prokázala ve všech zemích světa ovladatelnost korupcí, nebo-li organizovaným zločinem, demokracií národní - lidovou. Samozřejmostí by byla odvolatelnost státních úředníků pro neuspokojivé výkony ve funkcích, eventuelně vysoká trestní odpovědnost za zločinnost. Odstranit obrovské množství policejních a justičních úředníků, kteří doposud s organizovaným zločinem spolupracovali a chránili ho. Pokud by se tohle povedlo, nebudou zapotřebí žádné reformy, neměl by být problém vyrovnaný rozpočet a národ by dostal právo na důstojný život.

Nedívejme se pořád "ven" a pokusme se zabojovat s organizovaným zločinem uvnitř naší země. Jediná možnost je zakázat na nějaké potřebné období činnost politickým stranám. Bez osobního prospěchu se tyto taškářské spolky samy rozpustí. Je psychicky masakrující, aby v podnikatelské sféře bylo "politické šmudlání" tím nejlukrativnějším oborem.

NA OTÁZKU "KDO JE NAHRADÍ?" JE JEDINÁ ODPOVĚĎ:    VLÁDY SKUTEČNÝCH ODBORNÍKŮ, NEDOSAZENÝCH ZLOČINNÝMI SYNDIKÁTY             


Nepřihlášený uživatel

#206 Re: Kdo je nahradí?

2011-09-05 01:25:04

#31: - Kdo je nahradí?

je treba zmenit cely system, odstranit vladu, rozpustit parlament a vydat se cestou prime demokracie, jinak ani nema smysl cokoliv delat...