PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Luboš

/ #200 Re: Kdo je nahradí?

2011-09-04 12:53

#31: - Kdo je nahradí? 

Ekonomicky jsme z 80% propojeni s Německem. Ropa a plyn je sice z "Moskvy", ale v cenách EU. Pro Moskvu je prodej energetických komodit naprosto nutný a proto je nám jedno, jestli je nakupujeme na východě, nebo západě. Vycouvat z EU je pro nás nemožné.

Možné je zakázat činnost Národní frontě a zastavit její financování na 1 - 2 roky pro nekompetentnost a velké množství zločinných kauz, samozřejmě na tu dobu rozpustit obě komory parlamentu. Tím ušetřit desítky mld korun. Stanovením (výběrem) úřednické - odborné vlády pověřit UK. Znemožněním rozkradení 120mld. ročně našim politickým taškářům, kvalifikovaným vládnutím další ekonomický přínos (zdanění hazardu, zastavení rozkrádání lesů, zrušení akcií na doručitele a dividendy všech akcií zatížit vyšší daní, zavést vysokou progresivní daň, Tobinovu daň atd). Nahradit parlamentní demokracii, která prokázala ve všech zemích světa ovladatelnost korupcí, nebo-li organizovaným zločinem, demokracií národní - lidovou. Samozřejmostí by byla odvolatelnost státních úředníků pro neuspokojivé výkony ve funkcích, eventuelně vysoká trestní odpovědnost za zločinnost. Odstranit obrovské množství policejních a justičních úředníků, kteří doposud s organizovaným zločinem spolupracovali a chránili ho. Pokud by se tohle povedlo, nebudou zapotřebí žádné reformy, neměl by být problém vyrovnaný rozpočet a národ by dostal právo na důstojný život.

Nedívejme se pořád "ven" a pokusme se zabojovat s organizovaným zločinem uvnitř naší země. Jediná možnost je zakázat na nějaké potřebné období činnost politickým stranám. Bez osobního prospěchu se tyto taškářské spolky samy rozpustí. Je psychicky masakrující, aby v podnikatelské sféře bylo "politické šmudlání" tím nejlukrativnějším oborem.

NA OTÁZKU "KDO JE NAHRADÍ?" JE JEDINÁ ODPOVĚĎ:    VLÁDY SKUTEČNÝCH ODBORNÍKŮ, NEDOSAZENÝCH ZLOČINNÝMI SYNDIKÁTY