Petice proti oplocení Stěnovického lesa a kamenných lomů

Quoted post

fanny

#4 Re:

2011-06-30 07:20

#1: -  

Nevím koho myslíš úplatkářský zmetky...ale: lomy, mají svého majitele. Ten je oprávněn podle zákona si svůj pozemek oplotit. Ani se nedivím, jestliže vidím, jakej bordel nechávají ,,návštěvníci,, v jeho okolí.

Možná, že to je reakce na vytvořené obč.sdružení lidí z nové čvrti, které bylo proti tomu, aby si majitel  u lomu postavil svůj barák. Sami svůj pozemek mají obehnaný 2metrovým plotem a pak se diví, když někdo udělá to samé.

Taky mě to šve, ale jediné, co můžeme dělat, je nesouhlasit.  Takže nesouhlasím.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5

2011-06-30 08:08:03

 

Lomy, nikdy nebyly ,,nás všech,,. Vždycky měly svého majitele. Těm před tím bylo asi jedno, že tam lidi nechávají bordel no a tenhle se nas..l a oplotil si to.

ani se mu nedivím. Vy byste si na svůj pozemek taky nenechali nosit flašky od piva, petky. Každej si chrání svoje. A to že mu to stavební úřad povolil? No chce si postavit plot. V nové čtvrti má taky každej svůj plot a nikdo mu tam nesmí.

není se vůbec čemu divit.

DeRoyce

#7 Re: Re:

2011-06-30 10:43:10

#4: fanny - Re:

Bla bla bla...zááákony.... .

co třeba dát nejdřív nějaké ultimátum? Nevím jestli takto rázný přístup majitele je korektní alespon z hlediska etického a to hlavně vůči občanům Štěnovic. Jestli se mu nelíbí bordel po návštěvnících, asi bych to řešil nějakým veřejným prohlášením o kázni a nutnosti péče o okolí ze strany usedlíků a kdyby nebylo dodrženo, pak bych pozemek oplotil. Samozřejmě pokud je to opravdu tento důvod, který ho vedl k oplocení. 
Bohužel vlastní pozemky, které svoji tradicí vešly do všeobecného povědomí široké masy lidí, proto se nejde k takovému pozemku chovat jako k soukromému výběhu kolem baráku.

Podle mě jeho postup není korektní, stejně tak ať pak pan majitel nečeká etický korektní přístup z pozice návštěvníků.


Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Re:

2011-06-30 12:16:52

#4: fanny - Re:

Absolutní souhlas s tímto příspěvkem (ačkoliv nevím nic o zmiňovaném občanském sdružení). Pokud je okolo "mého" lomu nebo v "mém" lese bordel od lidí, tak proč neoplotit "svůj" pozemek. Nenechám si "svůj" majetek ničit. Už dávno není všechno všech. Ale také se mi toto ohrazení nelíbí, proto se přidávám k petici.