Petice na podporu trenéra Michala Jägera

Quoted post

kolatyr

#11 Trenér

2014-02-04 11:03

Kdybych si já před 40 ti lety měl natočit mého fotbalového trenéra a ukázat to na veřejnosti, tak dostal 20 let :-) . Když jsem jednou řekl doma tátovi, že po mně hodil kopačku, tak šel se mnou táta na další trénink a trenérovi řekl, že kopačky je škoda a dal mu plnou moc dát mi v případě prohřešku na prdel. A já raději jezdil jak fredka. Ani ve snu by mne nenapadlo, říct mu něco takového, jako ti mlaďoši řekli na závěr videa. No jestliže se vedení klubu HC Klášterec nad Ohří zesralo z toho, jak to nafoukli žumpy jako je Blesk či Nova, tak to nejsou žádní kvalitní sportovní funkcionáři. A pokud se zalekli reakce města, tak jsou to poserové. Snad bude v Klášterci v sobotu dosti lidí, kteří jim to dají najevo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#149 Re: Trenér

2014-02-04 21:55:15

#11: kolatyr - Trenér

Přesně..jen bych řek, že ve vedení kubu je jistej Vlášek , čili papínek toho co tam byl jmenován. Takže mladýmu smradovi se nesmí nic říct.Vlášek asi bude i nějak zainteresovanej v zastupitelstvu.

jonht

#203 Re: Trenér

2014-02-05 11:20:56

#11: kolatyr - Trenér

Přesně, nás na hokeji trenér řezal i hokejkou (čepelí hokejky přes holé záda to mlasklo a bylo) a jakej byl pak respekt, si člověk nedovolil vůbec nic protože dostat dvakrát holí nikdo nechtěl :-) a všichni pak makaly jak fretky :-) a to jsme nemusely bejt ani takhle drzý