CESKÁ PROTI SLOUCENÍ

Quoted post

Emil S.

#247 Re:

2011-05-28 12:01

#216: -

U nás na Gymnáziu Česká také...
Jen s tím rozdílem, že naši nematurující studenti volno neměli a tedy učitelé nejen museli být u maturit, ale i učit !!!!!
Nevím, v kolik hodin odcházeli domů naši vyučující, ale nejspíš se to od vašich podstatně nelišilo... Ohledně věcí petice GONu, nevím proč by se do jejího vytváření nemohli zapojit nematurující studenti, kteří mají volno a mají více času než naši. U nás to šlo i za tísnivějších podmínek než u vás, proč by to nemohlo jít i u vás?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#257 Re: Re:

2011-05-28 14:21:25

#247: Emil S. - Re:  

 Když ono to u vás zas až tak moc dobře nešlo, jak je vidět. Že jste petici sestavili v hektické atmosféře, je vaše chyba, nikoliv přednost. Unáhlili jste se patetickým zdůrazňováním vaší " prestiže", dosti zřetelně stavěným do kontrastu s tím, co si ze svého zkresleného hlediska domýšlíte o úrovni škol se sportovním zaměřením a tímto nespravedlivě poškozujete GON, již takto znevýhodněný rozhodnutím krajské rady. Nemluvě o podmínkách vámi nastavených, z nichž vyplývá, že by vám nešlo o vzájemnou dohodu, nýbrž o další znevýhodňování sportovní školy. Normálních gymnázií, jako je to vaše "prestižní", je v kraji celá řada. Sportovní škola jenom jedna. Takže jestli si goňáci nakonec budou muset sepsat vlastní petici, bude to velká ostuda pro všechny, kterým stále nedochází, že zachování jediné sportovní školy v kraji by mělo být ve zcela přirozeném zájmu jeho představitelů. Kde budou sportovně nadané děti z Jižních Čech studovat střední školu??  Dojíždět do Plzně, do Brna, do Jablonce? Nebo budou muset rozvíjení svého talentu oželet a půjdou raději na normální gymnázium....?  Komické, nepraktické, nedomyšlené a dost podobné těm, kdož o takových záležitostech rozhodují...:-(