NE záboru plochy RBC 1235 Radouč a navazujících pozemků

Quoted post

bydlím na radouči 30 let

#125 Re: veřejné jednání??? FRAŠKA

2013-11-06 20:36

#123: vytočená obyvatelka - veřejné jednání??? FRAŠKA

To teda jo, nikdo z vedení města nedorazil. Ti by měli čelit otázkám obyvatel. Přitom na začátku paní říkala, že to řešilo vedení města včetně p. primátora. Říkat pak naše připomínky těm figurkám od zpracovatelů uzemního plánu bylo jako házet hrách na stěnu.

Bere se to jako hotová věc, viz připravené bagry.

Mě nechtěli na úřadě skoro povolit ani plastová okna a tady se zabere několik hektarů krajiny a udělají se pitomá fotbalová hřiště bez standardního řízení v nějakém vyšším zájmu.

Víte někdo jak vysokou stěnu kolem postaví, tak aby jim nelítaly míče ven ???? Bude to hnusný pohled, pole je 1000x krásnější a ekologicky významější.

Když přírodně vyznamné lokality obestavíme betonem a stadiony, ztratí svůj význam a vzroste na ně tlak, stanou se pak takovými vnitřními parky. Pak na ně bude ještě větší tlak

dobrý článek k tématu: http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/podnikani/clanek.phtml?id=794633#forum

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131 Re: Re: veřejné jednání??? FRAŠKA

2013-11-17 21:52:37

#125: bydlím na radouči 30 let - Re: veřejné jednání??? FRAŠKA

Pokud jste někdo propadl dojmu, že se něco povedlo dostat do smysluplných a rozumných kolejí, tak jste se moc mýlili. Stejně jako já :-(

Vše je jinak - pan Juranka a spol. si hodlá i nadále dělat, co chce - viz článek http://www.fkmb.cz/ostatni.php?article=7756.

Asi jsme banda neinformovaných hlupáků! A co víc je nás přes 1700!!!

Doufám, že nás "hlupáků" bude na zasedání zastupitelstva při hlasování o změně územního plánu víc než tomu bylo na veřejném projednávání.