Za vyřešení patové situace záložny MSD

Quoted post

Petr družstevník

#8 Re:

2013-11-06 20:06

Přesně tak : můj názor je jasný ČNB-(Klausem dosazená parta) a SZ jedná na pokyn mafiánů , kteří lividují nepohodlnou konkurenci.Stačí se podívat na výsledky MSD ,které jsou, co do kapitálové přiměřenosti a jiných důležitých ukazatelů lepší než kdejaká banka !!! Laskavě si najděte tyto ůdaje .Na MSD jsem psal e-mail at´podstoupí celou záležitost EU  institucím,protože zde žádné právo neplati !  Pročpak nepadlo stále žádné obvinění ??????? To je jasný důkaz ,že je vše  sprostý podraz..............Proto tuto petici nehodlám podepsat !!! Měla by směřovat proti ČNB a pudr. Smetanové.  Je mi z této země špatně.

Odpovědi

Družstevník MSD

#9 Re: Re:

2013-11-07 09:16:37

#8: Petr družstevník - Re:

Naprostý souhlas - nehodlám podepsat

zklamaný

#11 Re: Re:

2013-11-16 15:07:48

#8: Petr družstevník - Re:

Petice je proti všem těm,kteří způsobili blokaci peněz.ČNB má v rukou moc rozhodnout tak,aby nevinní klienti už konečně dostali zpět své peníze.Petice je namířena proti průtahům a pomalému  řešení patové situace,do které se drobní střadatelé v MSD dostali.Žádáme proto ČNB,aby už rychle ve správním řízení pravomocně rozhodla!!! Vždyť už se to táhne od května a stále žijeme v nejistotě.