NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1077 Souhlasím s odlukou státu a církve.

2013-09-17 09:29

Když si přečtu komentáře k této petici, musím říct, že jednoznačně souhlasím s odlukou církve od státní zvůle. Pokud by totiž o existenci církví a jejich vlivu ve společnosti měli nadále rozhodovat lidé, kteří církve nenávidí a věřícími lidmi pohrdají, pak je to jednoznačně špatně. Již tu byly dva režimy, které se o likvidaci církví pokusily. Zlikvidovat církev se jim nepodařilo, ale totálně překroucenou historii vtlouct do halvy většiny národa ano. K současnosti jenom fakta:
Ti "hnusní darmožrouti" např. dokázali to, co se na celém světě nedaří. Zástupci všech církví si sedli ke společnému stolu a dohodli se !!! Ve vašich očích chamtivá církev římskokatolická se vzdala nemalé části svých nároků, aby de facto zafinancovala rozvoj a svobodné fungování ostatních církví. Ti vysokoškolsky vzdělaní "darmožrouti" kněží mají často platy na úrovni kuchařek a plat biskupa nedosahuje ani výše platu ředitele základní školy. Jen na okraj připomenu, že církevní gymnázia patřila k nejlépe hodnocenýcm při státních maturitách, že církve provozují to, co nikoho nebaví, jako jsou hospice. I když budou nadále o existenci círví rozhodovat lidé, kteří je chtějí zlikvidovat, nic se neděje. Křesťan je totiž svobodný i v otroctví či vězení. A to je právě to, co vždy všem vládcům vadilo a vadí nejvíce. A ještě fakta k samotným penězům. Dělá se tu velký humbuk, že zloděj má vrátit 54 miliard. Číslo vypadá děsivě, ale je třeba si uvědomit, že je to stejná částka, jakou vyplatí stát na důchodech a sociálních dávkách za jeden a půl měsíce !!! A kvízová otázka nakonec: Jaká je hodnota dosud restituovaného majetku ostatními fyzickými a právnickými osobami? Zkuste si to zjistit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1132 Re: Souhlasím s odlukou státu a církve.

2014-02-03 10:55:26

#1077: - Souhlasím s odlukou státu a církve.

Hlas lidu je hlas boží. Lid o církve nestojí a nic jim vracet nechce. Aby to nedopadlo jako za husitů, situace k tomu spěje.