Stop divokým prasatům v Brdech!

Quoted post

Tobiasino

#10 Re: Re: mozna az se s nimi vecer potkate nebo budete mi zrytou zahradu, tak to treba hovadinou nenaz

2013-05-12 23:35

#2: - Re: mozna az se s nimi vecer potkate nebo budete mi zrytou zahradu, tak to treba hovadinou nenazvet.

Oni  v Mníšku pod Brdy mají vůbec v módě pořád podepisovat nějaké petice, že? Napřed pár fanatiků v čele s bývalým kovaným komunistou, který teď dělá místostarostu, pořádá petici proti spalovně, která sice netvrdím, že by byla přínosem, ale zejména jde o to, že bez jakékoliv informovanosti veřejnosti prostě pustil tým tohoto pána do světa zkreslené informace a lidi podepisovali jako diví. Teď jim asi leží v žaludku divoká prasata, že ano? Inu, nejspíš chtějí poručit přírodě, větru a dešti. Milí Mníšečtí, nechcete už taky dělat něco užitečného?

Odpovědi

JiKo

#11 Re: Re: Re: mozna az se s nimi vecer potkate nebo budete mi zrytou zahradu, tak to treba hovadinou n

2013-05-15 12:40:48

#10: Tobiasino - Re: Re: mozna az se s nimi vecer potkate nebo budete mi zrytou zahradu, tak to treba hovadinou nenaz 

Až se s  prasaty setkáte osobně, budete mluvit jinak. Já jsem to osobně zažila. Nebylo to vůbec příjemné.