PRESTAN NAM KACET STROMY STAROSTO!!!

Quoted post

Vašek

#5 Nejdřív se přesvědčte

2013-03-20 21:57

Milá zakladatelko této petice, milí čtenáři těchto příspěvků. Moc a moc Vás žádám nevěřte paní Kovaříkové je to lhářka. Vše co se týče stromů je stejné jako s lidmi. Staří odcházejí, mladí přicházejí. Staré, překážející, nebezpečné stromy se musí pokácet, aby se mohly vysázet nové. Lidi prosím nepřikyvujte (nejdřív se přesvědčte), tato žena je velice konfliktní, falešná, chamtivá, závistivá. Tato žena udělala mnoho špatných věcí. Doufám, že tento příspěvěk nebude vymazán. Děkuji za přečtení a pochopení. Kompletní stránku s Vašimi příspěvky jsem si vyfotil pro případné vložení na stránky.

Odpovědi

LULU

#8 Re: Nejdřív se přesvědčte

2013-03-20 23:23:26

#5: Vašek - Nejdřív se přesvědčte

ahoj Vasku, pominu ze hovoris o moji mamce, kterou mam moc rada a vazim si ji. A budu se ti tedy snazit odpovedet jako clovek cloveku... Vim ze mnoho lidi ji zavidi jeji uspechy.. Jen bych ti chtela rict, ze at uz je takova ci makova.. FOTKY UKAZUJI JASNE - KRASNE STROMY A PEKNOU VESNICKU (PRED POKACENIM) a FOFKY PO.. jestli tohle chces obhajit tim ,ze pomlouvas a spinis jineho cloveka , tak je mi te uprimne LITO. 

VZDYT SE DO BUZIC MUZOU JET TED VSICHNI PODIVAT a SAMI SE PRESVEDCIT ... A NASAZET NOVE STROMY RIKAS?? coz znamena VYBRAT VIC PENEZ Z NASICH DANI a KE VSEMU KOLIK LET TO POTRVA NEZ VYROSTOU TAK KRASNE,VELKE A SILNE.. ??

Mohl by si sem prosim dat argumenty KE STROMUM A PROC JE STAROSTA Z LIKVIDOVAL?? radeji nez abys tu ukazoval prstem po ostatnich..

Marketa

#17 Re: Nejdřív se přesvědčte

2013-03-22 21:18:49

Tak jsem precetla odborny posudek a pomerne slusne se presvedcila. Doufam ze celou zalezitost prosetri inspekce zivotniho prostredi.

Nepřihlášený uživatel

#62 Ano,přesvědčil jsem se na vlastní oči.

2013-06-25 07:20:12

Vážený pane,zřejmě jste poměrně dost mladý,že si nedokážeta vážit ,jak starších lidí,tak starších stromů a to obvzláště národního stromu lípy .Tuto již zdevastovanou alej, jsem procházel často a i podle fotek poražených stromů musí i laik poznat,že se jednalo o zcela zdravé stromy .Chápu,že přízemní,duševní maháči,dokáží pro peníze,obvzláště pro dotace z  EU,udělat vše,takže nějaká lipová alej,kterou sázeli naši předkové, je pro ně jen a jen prkotina. Takže i kdyby tuto petici napsal kdokoliv,určitě bych jí rád podepsal.

Lenka Maršálková

#63 Re: Nejdřív se přesvědčte

2013-06-25 07:31:34

Milý Vašku, na vlastní oči jsem se minulý týden přesvědčila, že paní Kovaříková má pravdu. To co lidé udělali s lipovou alejí, je něco nehorázného. Stromy nebyly staré- byly teprve v polovině svého věku, byly krásné a majestátní, nebezpečné nebyly v žádném případě, protože byly vysazeny dostatečně daleko od obydlí, většina stromů byla naprosto zdravá a u stromů, které zdravé nebyly se mělo provést náležité ošetření- ne kácení. Z čehož plyne, že se jedná o trestný čin- škody pujdou do milionu, nemluvě o ekologické újmě. Tímto příspěvkem bych chtěla požádat lidi, kterým tyto praktiky nejsou lhostejné, aby i nadále bojivali za své přesvědčení a nevzdávali to. Jsme na správné cestě.