MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA VÁCLAVA KLAUSE

Lukáš Kohout

/ #9 klaus

2013-01-05 22:04

Víte, už je to šílené jak lidi odsuzují akt hlavy státu. bylo propuštěno 7000 odsouzených lidí ve výkonu trestu. Z těch 7000 tisíc je tu 100 lidí možná méně nebo více co něco po propuštění provedli a český národ odsoudí hned všechny? Odsuďme ty co provedli ihned něco proti zákonu. Ty si zaslouží trest a jít zpět. Ale, prosím nesuďme ty co nic neprovedli a šli domů za rodinou k dětem, manželkám. Nebuďme hned paušální ke všem.

jen si vzpomeňte na amnestii vyhlášenou panem prezidentem Václavem Havlem v prvním jeho funkčním období. Bylo propuštěno od zlodějů až po vrahy a národ byl klidný. nyní prezident republiky Václav Klaus amnestoval obyčejné čudli a děláme z toho jako by pustil pány Roubala a spol.

V neposlední řadě se mi také nelíbí, že jeho aktem jsou zastaveny kauzy kolem Union Banky a různých fondů, ale je nutné si uvědomit, že kauzy se táhli od roku 1990 a česká justice mohla v meritu věci dávno rozhodnout. trestní řízení by mělo být rychle, aby trest uložený plnil účel a po tak dlouhé době mám pocit trest již žádný účel mít nebude.