Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

MIP

/ #106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

2012-12-21 10:42

#97: Burger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pravdoláskaři - kde je pravda ????????

Ano, zavřeni v koncentráku, museli mu sloužit všichni. Jen Burgeři ovšem nechápou (je to nad jejich duševní síly a mimo jejich chápání něčeho, čemu se říká morálka), že ač byli za dráty oba  - vězeň (tedy prostý občan ČSSR, který nic neudělal, měl jen smůlu, že se narodil v nesprávnou dobu na nesprávném místě) i jeho péesácký bachař a nejednou i kat - že je v jejich postavení a odpovědnosti  opravdu malinký rozdíl.....

Ano takhle se "hájil" nejeden esesák, takhle se hájili i ti nemnozí vrazi PS, kteří se vyjímečně přece jen dostali před soud. Už žádné hrdé plnění nejčestnější stranické povinnosti, služba straně a lidu proti rozvracečům a narušitelům ..... jen trapné vymlouvání se na "dobu". Jsme diametrálně různí, Burgře, ty a já. Ty patříš k nim, k těmto bezectným katovským pacholkům, já jsem vždy na straně druhé, na straně těch, kteří už tenkrát věděli, že žádný, třebas stranou miliónkrát prověřený a pověřený pohůnek, nad nimi nemá nějaké právo esesáckého dozoru.

Kdybych přijal "logiku" tupé péesácké hlavy, tak by ta "prodavačka" vlašského salátu musela na Kvildě nebo ve Volarech podezřelému "narušiteli" do toho salátu přidat jed. Aby ho "zastavila" ,stejně jako "zastavovali" vrazi od Sloupa svým samopalem. Přesto asi takové prodavačky nebyly. Sloupové bohužel ano.